E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül Erdoğan'ı sakinleştirmeye çalıştı---

Gül Erdoğan'ı sakinleştirmeye çalıştı

Gül Erdoğan'ı sakinleştirmeye çalıştı
10 Mayıs 2014 - 13:29 borsagundem.com

Danıştay töreninde Metin Feyzioğlu'na tepki gösteren Başbakan Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı Gül sakinleştirmeye çalıştı

Başbakan Erdoğan, Danıştay’ın 146. Yıldönümü törenleri sırasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşmasının uzamasına kızdı ve saonu terk etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, o anlarda Başbakan Erdoğan'ı elini tutarak ve dizine dokunarak sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

GÜL ENGELLEMEYE ÇALIŞTI       

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Erdoğan'ın konuşmasını engellemek için 'yapma' şeklinde el işareti yaptığını ve Gül'ün de bu konuşmaya üzüldüğünü söyledi. Feyzioğlu, "Sayın Başkan bugün olmasa bile yarın bu fevri çıkışı nedeniyle eminim yaptığının hatalı olduğunu anlayacak benim konuşmamda kendisine teşekkür ettiğimi de görecek” dedi. Feyzioğlu gazetecilerin soruları üzerine bu olay nedeniyle Başbakan'a bir tazminat davası açmayı düşünmediğini de ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kepçekulak11 Mayıs 2014 17:56

    yav bunların alayını toplasan,gene bir cumhurreisi çıkaramaz!millet cemaat kuklasını seçmez!soruları ve çocuklarımızın geleceğini çalan cemaate yaslananları millet seçmeeeez!

  • mehmet10 Mayıs 2014 19:15

    fevzioğlu yakında cumhurbaşkanı adayı olacak!şimdiden hayırlı olsun!kendisi has chp lidir!