E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüle güle mavi gözlü patron---

Güle güle mavi gözlü patron

Güle güle mavi gözlü patron
24 Ocak 2016 - 13:39 borsagundem.com

Spor yaparken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlanırken duygusal anlar yaşandı

Güvenlik nedeniyle cenaze töreninin gerçekleştiği yere giremeyen bazı kişiler duygularını pankartlarla sergiledi. Bazı işçilerin üzerinde "Güle güle mavi gözlü, güler yüzlü patron, seni unutmayacağız" yazan pankart taşıdığı görüldü.

Mustafa Koç’un cenaze namazını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran kıldırdı. Mustafa Koç için cemaatten helallik isteyen Rahmi Yaran, “Koç ailesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne özel bir ilgisi vardı. Ramazan aylarında mutlaka burada bir iftar verirlerdi. Ailenin büyükleri de bu iftarda bulunmaya özen gösterirlerdi. Bu vesile ile Mustafa Koç beyefendi de bu fakülteye defalarca gelmişti. Bugün son yolculuğuna buradan uğurluyoruz. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Rahmi Yaran'ın duasının ardından tabut omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • canından BEZMİŞLER*.24 Ocak 2016 18:32

    Zaten dünya zenginler için yaratılmış bizler ise sadece mendil yada sünger görevi ile ortada dolaşan ezik bir kesimiz yüce ALLAH,ın gözünde zengin daha çok zengin oluyor fakir ise her geçengün dahada fakirleşiyor bende bu tabiata ve bizlere verilen bu cezalara İSYAN ediyorum ey RABBİM artık duy sesimizi ve bizleride huzur vede mutluluk içinde yaşat devamlı zenginlerimi koruyacaksın bumu senin büyük adaletin bari bizleri ezik yaşatacağına bari al canımızıda kurtulalım bu pis dünyadan zaten cehennemlik oluyoruz hiçdeğilse günahlarımız fazla olmadan yanına al bizleri YARABBİ.