E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGümüşün artması tehlikeli---

Gümüşün artması tehlikeli

Gümüşün artması tehlikeli
29 Nisan 2011 - 08:43 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Jim rogers, gümüşteki fiyatların çok fazla olduğunu, bu yükseliş sürerse, elindeki gümüşleri satmak zorunda kalacağını söyledi

Jim Rogers, gümüşte daha fazla alım yapma konusunda istekli olduğunu ancak fiyatlar çok hızlı yükselirse satışa geçeceğini belirtti.
Rogers, portföyünde gümüş tuttuğunu ancak fiyatta yükselişin sürmesi halinde bunun bir problem olabileceğine dikkat çekti.
Jım Rogers, “gümüş fiyatlarının bir süreliğine aşağıya inmesini umuyorum. Bunu elinde gümüş yatırımı bulunan bir kişi olarak söylüyorum çünkü fiyatlar aşağı düşerse daha fazla gümüş almayı ümit ediyorum" dedi.
Ünlü yatırımcı, “fiyatlar çok fazla, çok hızlı yükseliş gösterirse o zaman satışa geçmek zorunda kalırım” şeklinde konuştu.
Fed'in parasal genişlemede değişiklik yapmama kararının ardından, Bernanke'nin basın açıklaması sonrasında altın rekor tazelerken, gümüş de yükselen emtialardan biri oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NOSTRADAMUS'UN TALEBESİ HİSSEDAMUS29 Nisan 2011 18:39

    biz de ne kadar üzüleceğiz jim gümüşünü sattı diye karla.düşerse daha çok alacakmış yahu buna kerizler bile güler.Gel gel yapıyor boşaltmak için,bakın ben yazıyorum haziranda tüm emtialarda %15 civarı düşüşler olacak borsalarda ise %10 civarı yükselmeler yaşanacak bunu yazın kenara.Sebebini haziranda yazarım.Bizim borsa 75.000'i görebilir.