E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGünün flaş iddiası---

Günün flaş iddiası

Günün flaş iddiası
09 Kasım 2011 - 16:24 borsagundem.com

Galatasaray'da santrafor transferi için çalışmalar devam ederken, günün çarpıcı iddiası İtalyan basınından geldi

Galatasaray'ın devre arasında yapacağı transferlerle ilgili dedikodular her gün kendisini yeni bir iddiaya bırakırken, günün en çarpıcı gelişmesi İtalyan basınından geldi.
Roma'nın İtalyan golcüsü Marco Borriello için Galatasaray'ın zemin yoklamaya başladığını belirten Çizme basını, sarı-kırmızılıların devre arasında Roma'ya teklif götüreceğini belirtti.
Roma'nın bu sezon İtalya Ligi Serie A'da yalnızca 5 maça çıkabilen oyuncuyu sezon öncesinde satabileceğini ancak bu hareketin başarısız olduğunun altı çizildi.
Daniel Osvaldo ve Bojan Krkic gibi yıldız isimleri kadroya katan Roma'da, birçok forvet oyuncusu ile forma rakabetine giren Borriello ile ilgilenen kulüpler arasında Paris Saint Germain de bulunuyor.
2008 yılında Genoa'da gösterdiği performansla AC Milan'a transfer olan, 2010 yılında da Roma'ya katılan 29 yaşındakli oyuncu burada çıktığı 40 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)