E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin Sarıgül için ne dedi?---

Gürsel Tekin Sarıgül için ne dedi?

Gürsel Tekin Sarıgül için ne dedi?
01 Kasım 2013 - 14:43 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP'nin İstanbul adayı olması beklenen Mustafa Sarıgül hakkında konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Adaylık yolunda Mustafa Sarıgül’ün gelmesi, bizim içerisinde olduğumuz yarışı etkilemez, aksine motivasyon katar” dedi.

Tekin, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, “Mustafa Sarıgül’ün gelmesi, bizim içerisinde olduğumuz yarışı etkilemez, aksine motivasyon katar. Aday ne kadar çok olursa demokrasi o kadar gelişir. Üç tane aday adayı arkadaşımız var. İnşallah ben de 9 kasım günü aday adaylık başvurumu yapacağım. Mustafa Bey henüz partiye dahil olmuş değil, dahil olduktan sonra tabiî ki talebini açarsa İstanbul’la ilgili talebimizi açarız. Örgütümüz partimiz İstanbul halkı kim derse Cumhuriyet Halk Partisinin adayı da o olur” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa04 Kasım 2013 01:51

    bir önceki genel başkanın rüşvet aldı belgeli diye partiden attığını bi sonraki kurtarıcı gözüyle partiye alıyor ve bunlar ülkeyi daha iyi yöneteceklerini söylüyorlar ne komik

  • mehlul01 Kasım 2013 14:51

    kendi icinden bir aday bulamayan CHP ne kadar aciz oldugunu bir kere daha göstermis oldu.

  • hasan01 Kasım 2013 14:50

    sizin motivasyonunuz artarsa ne olacak. daha çok çalışıp yeni iftiralar, yalanlar mı bulacaksınız. hadi bizi şaşırtın hizmet ile ilgili bir icratınız olsun ama yeni bir gezi ile ortalığı yakıp, yıkmak olmasın.