E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin'den Bahçeli'ye yanıt---

Gürsel Tekin'den Bahçeli'ye yanıt

Gürsel Tekin'den Bahçeli'ye yanıt
20 Haziran 2015 - 13:56 borsagundem.com

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bahçeli'nin erken seçim açıklamalarına yanıt verdi

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, otoparkına özel sağlık tesisi yapılması tartışması ile gündeme gelen Darülaceze’yi ziyaretinde gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
 
’MİLLETE HAVALE EDİYORUZ’ 
 
Gazetecilerin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yaptığı, "Koalisyon kuralım Başbakan sen ol" teklifinin Bahçeli tarafından reddedildiğinin sorulması üzerine, "Bugün sayın Bahçeli’nin demeci var. Sayın Bahçeli kendisinin kabul etmeyeceğini ifade etmiş. Biz millete havale ediyoruz, millet takdir edecek" şeklinde konuştu. 

Tekin,  "Bugünden yarına bir şey söylemek mümkün değildir. Daha süreç başlamış değil. Ayın 25’inde büyük olasılıkla süreç başlayacak. Daha yetki verilmemiş yani. Yetki kime verilecek, nasıl işleyecek? Yetki alan süreci nasıl işletecek? Biraz zamana ihtiyacımız var. Hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.
 
’ERKEN SEÇİMİ TÜRKİYE’NİN KALDIRMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR’

 
Bir gazetecinin Devlet Bahçeli’nin, "15 Kasım’da erken seçim olabilir" sözlerini hatırlattığı Tekin, "Tabii bunu sayın Bahçeli’ye soracaksınız, bunun muhatabı ben değilim. Ama Türkiye’nin kevgire döndüğü, içeride ve dışarıda bu kadar sorunların olduğu bir ortamda bir erken seçimi Türkiye’nin kaldırması mümkün değildir. Milletin iradesiyle bir seçim olmuştur. Millet bütün siyasi partilere ayar vermiştir. Diyor ki; kardeşim benim takdirim bu, bu takdir içerisinde bir koalisyon kuracaksınız ve benim sorunlarımı, benim dertlerimi ortadan kaldıracaksınız. Biz millet iradesine saygılıyız. Millet iradesi çerçevesi içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi hazırdır" şeklinde konuştu. 
 
"Şu anda MHP’yi hangi konularda ikna edemiyorsunuz" sorusu üzerine Tekin, "Şu anda başlamadığı için sadece gazete haberleri üzerinden yorum yapıyoruz. Doğrusu tabi ayın 25’inden itibaren Cumhurbaşkanı yetki verdikten sonra daha net düşüncelerimizi ifade ederiz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277221 Haziran 2015 04:43

    ak Parti yeniden şekillenip A takımıyla yeniden Türkiyenin inşasına devam etmelidir.Hantal parlementer sistemden Başkanlık seçimine tabi bizim yapımıza uygun sistem mutlaka getirilmeli

  • hakan277221 Haziran 2015 04:42

    Hele bakın seçimi türkiye kaldıramaz diyene.Siz değilmiydiniz bolca keseden dağıtan.Nereden dağıtacaksınız kaynağınız ne dendiğin .Tabii mırın gırın.Hazinede nasıl olsa para var

  • derya21 Haziran 2015 01:00

    neden korkuyorsunuz,ki eger yeniden secime gidilirse partiniz millete neler vaat edecek,sayet vaat edeceginiz birseyler kaldiysa..millet sizin palavralariniza oy verdimi acaba.

  • derya21 Haziran 2015 01:00

    neden korkuyorsunuz,ki eger yeniden secime gidilirse partiniz millete neler vaat edecek,sayet vaat edeceginiz birseyler kaldiysa..millet sizin palavralariniza oy verdimi acaba.

  • sami20 Haziran 2015 22:55

    %50 Gursel yine algı operasyonuna devam

  • osman20 Haziran 2015 22:50

    g.tekin, ''8 haziran sabahi asip kesmeye'' basliyordu.. ne oldu? ruhsuzlar bu ulkeye dertten baska bir sey vermedi, veremez.

  • Koalisyon Belli20 Haziran 2015 17:11

    Aslında seçim gününde bile belliydi, AKP-MHP Koalisyon kurar.. Ne yapar ederler son 13 yılın faturasını hatta suriyelilerin ülkeye doluşmasını bile MHP ye yıkıp oyların AKP ye gitmesini sağlarlar, bu tuhaflıklar sarmalında ülkem dalgalanır durur :((

  • başkanlık sistemi gelmeli20 Haziran 2015 16:02

    ak parti hukumet kuramadi. yüzde 60 kurabildi mi????? bu ulkenin tek can simidi erdogan ile yola devam.

  • Samet20 Haziran 2015 15:29

    Patronların ağzıyla konuşuyor . Kimin adamı olduğu belli !

  • nur çel20 Haziran 2015 14:27

    Bizim köyde olması imkansız işe amin denmez hele imam sizler gibiyse

  • nur çel20 Haziran 2015 14:18

    Bahçeli onurlu adamdır sizin gibi vaatlerin pesine takılmaz hele hele senin gibilerin

  • olacağı bu20 Haziran 2015 14:04

    bahçeli akp ile koalisyon yapar, akp düzenbazdır, mhp yi kandırır, sonraki seçim oylarını geri alır