E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGuti'den flaş karar---

Guti'den flaş karar

Guti'den flaş karar
29 Kasım 2011 - 15:08 borsagundem.com

Beşiktaş'tan ayrılan Guti, öyle bir açıklama yaptı ki...

İspanya futbolunun yıldız ismi Guti Hernandez, futbolu bıraktı. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra birçok La Liga kulübü ile ismi anılan yıldız futbolcu katıldığı bir programda futbolu bıraktığını açıkladı.35 yaşındaki futbolcu "Artık futbol oynamayacağım. İspanya'da Madrid'deki hayatımdan oldukça mutluyum. Çocuklarımla daha fazla vakit geçirebileceğim için çok mutluyum" dedi.
2 Aralık 1995'te Real Madrid'de başlayan profesyonel futbol yaşantısında 2010 yılından beri Beşiktaş'ta devam eden İspanyol futbolcu, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı kulüple yollarını ayırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal Demirhan29 Kasım 2011 15:41

    Vah Beşiktaşın paraları nasıl da çarçur edilip çöpe atılıyor.. Defolu mallar dünya yıldızı diye alınıyor, ne Türkiye ne de avrupa ciddi başarı elde edilmiyor!. Tüpçü yöntemiyle, gaz bitince koku da atmosferi kirletiyor olan seyirci- millet hüsranı.. Aynesi milli takım da çıktı, dökülerek havlu atmış olduk!. Sahtekar hain, miletin servetini harap eden yöneticilerin ervahına yuh olsn...