E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta sonu hava nasıl olacak?---

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?
02 Ağustos 2024 - 09:54 borsagundem.com

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, yurdun büyük bir bölümünde sıcaklıkların yüksek seyretmesi beklenirken, özellikle kıyı bölgelerimiz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde termometreler 40 dereceyi gösterecek.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre yurdun kuzeydoğusunda kendini gösterecek yerel yağışlar haricinde yağış beklenmiyor. Yurtta hava sıcaklıklarında düşüş beklenmezken bazı şehirlerde birkaç derecelik yükseliş yaşanacak.

Sözcü'den Emin Oğuz Akgöz'ün haberine göre; Özellikle batı kıyılarımızda ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklıkların 40 derece dolaylarında olması beklenirken rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YEREL YAĞIŞLAR GÖRÜLECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğusu ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzurum'un kuzey ve doğu çevreleri ile Trabzon, Giresun ve Ordu'nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YENİ HAFTADA DA SICAKLAR SÜRECEK

Tahminlere göre yeni haftada da hava sıcaklıkları etkisini sürdürmeye devam edecek. Trakya üzerinden giriş yapacak sağanak yağışlar dar bir alanda kendisini gösterecek. Gelecek hafta ortasına kadar önemli bir değişim beklenmiyor.

Kavurucu sıcaklar kapıda: 42 dereceyi göreceğizKavurucu sıcaklar kapıda: 42 dereceyi göreceğiz

 

Sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakıyorSıcak hava yerini sağanak yağışa bırakıyor

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)