E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Atilla’yı Bakan Berat Albayrak karşıladı---

Hakan Atilla’yı Bakan Berat Albayrak karşıladı

Hakan Atilla’yı Bakan Berat Albayrak karşıladı
24 Temmuz 2019 - 11:35 borsagundem.com

Eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı’na indi. Atilla'yı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı.

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türkiye'ye geldi.

New York JFK Havalimanı'ndan havalanan Atilla'nın da içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'nın TK 2 sefer sayılı uçağı, saat 11.30'da İstanbul Havalimanı'na indi.

Atilla'yı İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda ailesinin yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile öteki ilgililer karşıladı.

Hakan Atilla'yı karşılayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Hakan Atilla kardeşimizin şahsında ülkemizin ne kadar güçlü güzel evlatlar yetiştirdiğini o evlatları yetiştiren ne güzel anne babaların olduğuna ben bugün bir kez daha şahit oldum" dedi.

ERDOĞAN ATİLLA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da İstanbul'a gelen Hakan Atilla ile telefonda görüştüğü ve tahliye olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ettiği belirtildi. 

27 MART 2017'DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Mehmet Hakan Atilla, 19 Temmuz'da tahliye edilmiş ve sınır dışı işlemlerinin tamamlanması için gözaltı merkezi York County Prison'a sevk edilmişti.

Atilla, 27 Mart 2017'de New York JFK Havalimanı'nda gözaltına alınmış ve İran yaptırımlarının ihlali suçlamalarıyla açılan davanın tek sanığı olarak yargılanmıştı. Jüri, Atilla'yı hakkındaki 6 suçlamanın 5'inden suçlu bulmuş, "kara para aklama" iddiasıyla ilgili ise Atilla'nın masum olduğuna karar vermişti.

İşte Hakan Atilla'dan ilk görüntüler

 

Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi

 

Hakan Atilla bugün tahliye oluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat24 Temmuz 2019 17:07

    Sayın Müdüre geçmiş olsun!  Feto ve yancısı  alçağın şahitliğiyle  alçakça bir tuzağa maruz kaldınız!   Amerika nın İran a uyguladığı ambargoya Türkiye nin asla katılmaycağını belirtmesi  ve dik duruşunda devletimi tebrik ederim. Dolar ile değil altın ile yapıldı bu ticaret!  İddianame ise ille de siz dolar kullandınız ve suçlusunuz şeklinde idi.  Ne oldu ömür boyu ağır hapis istediler bu alçaklar!  Sonra 2 küsur yıla düşürdüler!  Buna rağmen Amerikan adaleti şaşmaz diyen angutlar ve hukukun hilkat garibeleri aşağılık kompleksi  içinde kıvranan  okumuş cahiller bir türlü önce kafaları değiştirmeyi öğrenmeliler.   Amerika da adalet falan yoktur!  Öldürülen siyahilerin,  faili meçhul cinayetlerin  sayısı bile belli değildir.  Sadece kılıfına uydurulmuş hukuk vardır. 

  • Daltonlar24 Temmuz 2019 21:56

    Başka ülkelerdeki hukuk sistemi ile ilgili ahkam keseceğine kendi ülkendeki hukuk sistemi hakkında ahkam kes ve gerçekleri çarpıtmaya çalışma. ABD yargısı Atillanın günah keçisi ve gerçek günahkarların Türkiyede olduğuna karar verdiği için cezasını indirdi. 

  • gobel6624 Temmuz 2019 15:37

    FETÖ'cü ve yancıları birazcık vatanseverlik dersi almışlarmıdır acep... Hiç sanmam. ABD'NİN değirmenine su taşımaya devam.

  • ersan24 Temmuz 2019 15:01

    sayın bakan .birazda asyabank hıssesıellerınde olanların madurıyetıile ilgilensenız.ıyı.olur.bizim paralar pul .oldu.

  • hayri24 Temmuz 2019 13:50

    bi daha zerrap gibi şalatanlarla muhatap olmamayı öğrenmiştir umarım

  • Hayri24 Temmuz 2019 16:51

    Biraz beynim var ve araştırdım.atilla zerrap ile yüz yüze görüşüyor ve isteklerini yerine getirmek istemiyor. Ama üstten gelen baskı ile zerrapin isteklerini yerine getiriyor kılıfına uydurup. Tabi gariban atilla emir kulu, emri bakanlar veriyor

  • Meto24 Temmuz 2019 14:14

    Biraz beynin olsa arastırır öyle yazarsın.zerrap ile tanıslıgı olsa müebbet verirlerdi.onun icin az ceza verildi.davanın kendisi zaten komedi tiyatroydu.ama sizin gibi müptezeller bunu anlayamaz

  • Can24 Temmuz 2019 12:49

    Ülkesini dik bir şekilde orada savunmasından dolayı tebrik etmek lazım. Hatta kendisine ödül verip oradaki geçen süresine hitaben maddi yardım da yapılabilir. İş imkânı olarak ta kendisine Halkbank'ın genel müdürlüğü teklif edilerek hem Halkbank'ın eski itibarını geri kazandırabilir, hemde kendisine tekrar dan iş imkanı geri sunulabilir

  • Ali24 Temmuz 2019 12:49

    Hoş geldin ülkene

  • Meto24 Temmuz 2019 12:03

    Gecmiş olsun.ülkene hoş geldin müdürüm.vip sana ve senin gibi vatanseverlere yakısır.ama ruhunu satmış vatan hainlerini bu özel alanlara almamak lazım.HOŞGELDİN ÜLKENE

  • Karadenizli24 Temmuz 2019 19:06

    Sende biraz beyin kırıntısı olsaydı bu kadar aptalca yorum yapmazdın.

  • 😂😂24 Temmuz 2019 12:25

    Sen bu kapağı imam oğluna söyledin galiba 😂

  • tolga 24 Temmuz 2019 11:51

    neodu halkban hiçde hareket etmedi üstelik düşdü 

  • keskin24 Temmuz 2019 13:49

    halkbankın karlılığı düştü, diğer bankalara göre uygun değil.