E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'den o pankarta cevap---

Hakan Şükür'den o pankarta cevap

Hakan Şükür'den o pankarta cevap
16 Temmuz 2014 - 18:59 borsagundem.com

​Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Adapazarı'ndaki mitingi öncesinde alanda fotoğrafı asılan Hakan Şükür'den cevap gecikmedi

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 16.00’da Adapazarı kent meydanı’nda yapacağı miting konuşması öncesi, alana AK Parti’den istifa eden Hakan Şükür’ün fotoğrafının da bulunduğu bir pankart asıldı. Hakan Şükür ise twitter'dan cevap verdi. "Hırsızlığımız,arsızlığımız,yolsuzluğumuz yok.Sakaryalılarında, milletimin de yüzüne bakarız çok şükür. Allah'ın yüzüne baka bilmek önemli."

Sakaryalı olan eski milli futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Ak Parti’den milletvekili seçildikten sonra cemaat gerilimi sürecinde partiden istifa etti.       

Hakan Şükür’ün fotoğrafının bulunduğu pankartta "Abi ben Sakaryalıların yüzüne nasıl bakarım?" yazısı dikkat çekti.  

HAKAN ŞÜKÜR'DEN TWİTTER'DAN CEVAP
Hakan Şükür twitter üzerinden cevap verdi. İşte o twit:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ozgur17 Temmuz 2014 09:43

    Güzel ve yerinde bir cevap.

  • Ne idin ne oldun ki17 Temmuz 2014 02:46

    Sen bir futbolcuydun milletvekili oldun trt ye çıktın trilyon aldın.Hem milletvekilinde 20000 gayme al hemde trt den ne yaptın ki sen bu ülkeye bu kadar hızlı yükseldin..Senden kat be kat iyi oynayanlar vardı ne verdin bu ülkeye konuşuyorsun hepiniz aynısınız sadece biriniz sağa diğerini sol tarafa döndünüz yönünüz aynı bizi aldatmak yemek boğazlarınıza dizilsin yedikelriniz lime lime çıksın

  • hee öyledir17 Temmuz 2014 00:24

    Senin hırsızlıkların, arsızlıkları BİST'te ergeç ortaya çıkacak

  • gg16 Temmuz 2014 22:23

    aslında yoktur birbirinizden farkınız sadece öküz öldü !!!

  • asilvatndş16 Temmuz 2014 20:55

    Düzgün adam olmak başkadir bunu herkes anliyamaz, seni cok takdir ediyorum hakan sukur kardesim, Allahin yuzu cok onemli

  • Hirsizlar titreyin16 Temmuz 2014 20:03

    "Hırsız oligarsi Türkiye kendinin zannediyor ve zulmü artırıyor. Hukuk henüz ölmedi, bence sadece en doğru an bekleniyor! Durmayın yolmaya devam edin. Hukuku yok saymaya ve Türk insanını asagilamaya devam edin bakalim"sosyal medya güzel yazmış yine!

  • hade oradan16 Temmuz 2014 19:40

    Sen de bunlarla amerikadaki hocan vesilesiyle yıllardır neden hareket ettin? samimi değilsiniz siz! samimi olsanız millet vekilliğinizi de alın başınıza çalın dersiniz istifa ederdiniz! Allahın yüzüne bakabiliyor muydunuz yıllardır bu tezgah dönerken!? Allah kitap peygamber deyip götürün malı!