E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHakan Yolcu kimleri ihbar etti?---

Hakan Yolcu kimleri ihbar etti?

Hakan Yolcu kimleri ihbar etti?
10 Nisan 2012 - 08:14 borsagundem.com

Borsa kulislerinde ihbarcı olduğu iddia edilen Hakan Yolcu kimlerin isimlerini verdi?

Borsa yasaklılarına getirilen genel aftan sonra ilk piyasa dolandırıcısı damgasını yiyen Hakan Yolcunun ihbarcı olduğu yönündeki iddialardan sonra kulisler hareketlendi Gelişmeleri yakınan takip eden Yolcu'ya yakın isimler, iddiaların doğru olmadığına inanıyor. Bazı manipülatörler ise paniklemiş durumda! Yatırımcılar ise ağırlıklı olarak, "Bu piyasa için finansal ajanlar"a ihtiyaç var. Yatırımcıları dolandıranlar cezasını bulsun görüşünü paylaşıyor. Piyasaların yeni gündem maddesi konumunda olan bu iddialar karşısında Hakan Yolcu sessizliğini koruyor. Eğer Yolcu, söz konusu iddialarla ilgili bir açıklama yapmak isterse BorsaGündem olarak tüm açıklamalarını yayınlayacağımızı şimdiden taahhüt ederiz.
Hakan Yolcu'nun ihbar ettiği isimleri açıklamadan önce konuyla ilgili haberin ayrıntılarını yeniden kamuoyuyla paylaşıyoruz. İşte geçen haftanın gündemini belirleyen haber:
"İsmi borsada sık sık manipülasyonlarla anılan ve geçmişte hakkında çok sayıda suç duyurusu yapılan Hakan Yolcu'nun ihbarcı olduğu iddiaları borsa çevrelerinde büyük şaşkınlığa neden oldu. Piyasa dolandırıcılığı (manipülasyon) suçunun unsurlarını içeren fiilleri nedeniyle son dönemde sık sık işlem yasağı getirilen ve hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu yapılan Yolcu'nun son günlerde düzenleyici ve denetleyici otoritelere piyasadaki olan bitenleri ihbar ettiği söyleniyor. Yolcu ile ilgili iddiaların piyasada büyük şaşkınlıkla karşılanmasının nedeni ise en yakın arkadaşlarını da ihbar ettiği yönündeki söylentiler.
Yine hakkında çok sayıda manipülasyon suçlaması yapılan Ayhan Öztürk'ün ortağı olarak bilinen Hakan Yolcu, kendisini bu role o kadar kaptırmış ki düzmece senaryolar yazarak otoritelerin de kafasını karıştırıyormuş.
Eğer bu iddialar doğru ise 1 trilyonluk Piyasa değeri hedefi konulan borsada durumun oldukça vahim olduğu ifade ediliyor.
Çünkü, öncelikle binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği için hakkında çok sayıda manipülasyon suçlaması yapılan kişiden alınacak bilgilerin ne kadar sağlıklı olduğunun sorgulanması gerektiği belirtiliyor.
En yakın arkadaşını bile ihbar ettiği öne sürülen Yolcu'nun, sızdırdığı bilgiler karşılığında da çok büyük menfaatler sağladığı dile getiriliyor. Borsada sakıncalı bazı isimlerin başkalarını ihbar ederek ya da kendisiyle çıkarları çakışan kişiler hakkında asılsız ihbarlarda bulunması da piyasaların geleceği açısından tartışılması gereken diğer önemli bir konuların başında geliyor.
Bu arada, Yolcu ve ihbar iddialarıyla ilgili ayrıntıları çok yakında www.borsagundem.com'dan okuyabilirsiniz.
Şimdi bu ayrıntıların bir kısmını yayınlıyoruz...
Hakan Yolcu'un ihbar ettiği iddia edilen isimler arasında bazı şirket patronları da bulunuyor. Bazı ifade tutanaklarının üzerinde bu tarihin olduğu dile getiriliyor. Önümüzdeki günlerde borsaya damgasını vurması beklenen iddialarla ilgili şok ayrıntıları yine sadece www.borsagundem.com'dan takip edebilirsiniz.
İşte iddialarda ismi geçen isimlerin sadece baş harfleri:
E.Y.
C.A.
N.Ç.
E.Ç.
M.Ç.
F.D.
A.Ö.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)