E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHakan Yolcu'dan önemli açıklamalar---

Hakan Yolcu'dan önemli açıklamalar

Hakan Yolcu'dan önemli açıklamalar
20 Nisan 2012 - 00:51 borsagundem.com

İhbarcı’ iddialarını kesin bir dille yalanlayan Hakan Yolcu’dan önemli açıklamalar

Hakan Yolcu, hakkında çıkartılan ‘ihbarcı’ iddialarını kesin bir dille yalanladı. BorsaGündem’e konuşan Yolcu, “Hiç kimseyi ihbar etmedim, etmem de… Ne MASAK ne Yüksek Denteleme ne mali polis ne MİT ne de SPK’ya ihbarda bulunmadım” dedi. Borsada son dönemde çok başarılı halka arzlara imza attığını söyleyen Yolcu, “ İddialar asılsız ve dayanaksız. Hiçbir zaman kimseyi hakkında bilgi sızdırmadım, sızdırmam” dedi ve ekledi: “Bu söylentileri yayanlar bilinçli olarak beni yıpratmak istiyorlar. Muhtemelen de başaralı halka arzlarımdan dolayı bunu yapıyorlar. Ya da piyasada bazı isimler bilinçli olarak bizim üzerimize oynuyor. Yakında bu isimlerin kimler olduğu ortaya çıkacak.”
En yakın arkadaşı ve ortağı olarak bilinen Ayhan Öztürk’ü ihbar ettiği iddiaların temelinde kendisini piyasada yalnızlaştırmak olduğunu söyleyen Yolcu, “Biz bu oyunlara gelmeyiz” şeklinde konuştu.
Bir şirket patronuyla ‘itilaf’ yaşandığı yönündeki iddiaların da tamamen asılsız olduğunu belirten Yolcu açıklamalarına şöyle devam etti: “Önümüzü kesmek istiyorlar. Ben borsada işlem yapmıyorum, halka arzlarda danışmanlık yapıyorum. Yurtdışındaki birçok önemli projeleri takip ediyorum ve Türk şirketlerinin bu alanda girişimde bulunmalarına aracılık ediyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)