E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıHALK YATIRIM VOB BÜLTENİ ---

HALK YATIRIM VOB BÜLTENİ

HALK YATIRIM VOB BÜLTENİ
12 Nisan 2010 - 09:20 borsagundem.com

..Çin hariç Asya borsalarında ve ABD vadeli piyasalarında yükseliş hakim. Avrupa piyasalarında ise pozitif açılış beklenmekte..

GÜNLÜK STRATEJİ Haftanın son işlem gününe alıcılı başlangıç yapan endeks 30 kontratı günü %1,50 oranında değer artışıyla kapattı. Dolar ve altın kontratlarında ise kapanışta değer kayıpları görüldü. Yurtdışında ise, Yunanistan’a yönelik Avrupa birliği ülkelerinin anlaşmaya varacağı beklentisi piyasalara olumlu yansıdı. Avrupa borsalarında %1’in üzerinde ABD borsalarında ise %0,65 civarında artış görüldü. Haftasonu yapılan açıklama ile AB ülkelerinin Yunanistan için 30 milyar euro destek vermeyi kabul etmesi ve IMF’nin 15 milyar euroya kadar destek sağlayacağının bildirilmesi bu sabah piyasalara olumlu yansımış durumda. Çin hariç Asya borsalarında ve ABD vadeli piyasalarında yükseliş hakim. Avrupa piyasalarında ise pozitif açılış beklenmekte. Bu bağlamda endeks kontratlarında da alıcılı açılış yapılacağını düşünmekteyiz. Euronun dolar karşısında değer kazanmasının ardından içeride de gerileyen dolar/tl kotasyonları, dolar kontratlarında satıcılı bir açılış yapılacağını düşündündürmektedir, altın kontratlarında ise yükseliş beklemekteyiz. İçeriden Şubat ayı cari işlemler dengesi, ABD’den Mart ayı FED bütçe dengesi açıklanacak. Yurtdışında bilanço sezonu ABD piyasa kapanışı sonrasında açıklanacak olan Alcoa bilançosu ile başlayacak.’ HALK YATIRIM ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)