E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHALKBANKASI 201 GAYRİMENKULÜNÜ SATACAK---

HALKBANKASI 201 GAYRİMENKULÜNÜ SATACAK

HALKBANKASI 201 GAYRİMENKULÜNÜ SATACAK
18 Mayıs 2010 - 08:26 borsagundem.com

28 ilde 201adetlik satış yapmaya hazırlanan Halk Bankası’nın portföyündeki gayrimenkullerin büyük çoğunluğu konut, dükkan ve küçük çaplı gayrimenkullerden oluşuyor.

Bankanın 20 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştireceği ihalede İstanbul’dan 48 gayrimenkul bulunuyor. İstanbul’daki en dikkat çeken taşınmaz ise Avcılar’daki 784 metrekarelik trikotaj atölyesi. 1 milyon 150 bin TL tahmini bedele sahip atölye için belirlenen geçici teminat ise 34 bin 500 TL. Diğer yandan Isparta Eğridir Yolu Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki 5 bin 702 metrekare kullanım alanlı soğuk hava deposu; Halk Bankası’nın portföyünde dikkat çeken bir diğer taşınmaz oldu. Depo için belirlenen tahmini bedel 1 milyon 900 bin TL olurken, geçici teminat olarak istenen rakam 57 bin TL olarak kayıtlara girdi. Ankara Yukarı Ayrancı’da 36 konut ve 1 dükkandan oluşan toplu satış da dikkat çekenler arasında. Tahmini bedellerin 65 bin TL?ile 170 bin TL arasında değiştiği gayrimenkullerin en küçüğü 66, en büyüğü ise 115 metrekare. Halk Bankası’nın satışa çıkardığı gayrimenkuller Ankara, Isparta ve İstanbul’un yanı sıra Adana, Afyon, Antalya, Balıkesir, Artvin, Bandırma, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Erzincan, Giresun, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Manisa, Mersin, Nevşehir, Niğde, Rize, Tokat ve Zonguldak’ta yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)