E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaluk Ulusoy'dan geri dönüş sinyali---

Haluk Ulusoy'dan geri dönüş sinyali

Haluk Ulusoy'dan geri dönüş sinyali
20 Şubat 2012 - 14:10 borsagundem.com

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Kulüpler Birliği desteklediği adayı açıklamadığı takdirde başkan adaylığını ilan edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Haluk Ulusoy, saat 15.00'e kadar Kulüpler Birliği desteklediği adayı açıklamadığı takdirde başkan adaylığını ilan edecek.
TFF başkan adaylığı için bugün 17.30'a kadar süresi bulunan adaylar resmi başvurularını bu ana kadar federasyona giderek dilekçe ile bildirmek zorunda...
Haluk Ulusoy'un gelişmeleri yakından takip ettiği ve adaylığını ilan etmeyi beklediği öğrenildi.
Ulusoy'un saat 15.00'e kadar, en fazla 16.00'ya kadar bekleyeceği ve Kulüpler Birliği tek bir aday üzerinde birleşmediği takdirde daha doğrusu destekleyeceği adayı açıklamadığı takdirde TFF Başkanlığına adaylığını ilan edeceği belirtildi. Haluk Ulusoy adına başvuruyu TFF Eski Başkanvekili Affan Keçeci bizzat yapacak...Keçeci daha önce Ulusoy döneminde uzun süre görev almıştı...
Ulusoy, Türk futbolunu kaostan kurtaracak kişinin kendisi olduğunu belirtmiş ve bu açıklamaları büyük yankı bulmuştu.
Haluk Ulusoy daha önceki bir röportajında şunları söylemişti:
"Şenes Erzik yüreksiz ve korkak. O yüzden aday olmaktan vazgeçti. UEFA'dan geldiği söylenen, 'Erzik'in aday olmasını desteklemiyoruz' yazılı mektubu inanın kendisi organize etmiştir. UEFA, bizim seçimlere kesinlikle karışmaz, müdahale edemez. Erzik korkudan kaçmıştır, sorumluluğu da istememiştir. Bu kararı beni hiç şaşırtmadı. Çünkü daha önce de Türk futbolunu ortada bırakmıştı. 1996'da başkan seçildiği ilk yılında, naklen yayın kaosu çıkınca görevi bırakıp kaçmıştı. Erzik'te bu kaosu çözecek kabiliyet yok. Daha önce söylemiştim, 'Erzik aday olursa, kesinlikle karşısına çıkarım' diye."
'BU İŞİ BİR BEN ÇÖZERİM'
Ulusoy'un Fanatik'te yayımlanan röportajının devamı şöyleydi: "Ancak son 2 gün gelişen olayları izleyince bundan da vazgeçmiştim. Çünkü Erzik'le birlikte yarışa girip başkan olmuş olsaydım, ki buna kesinlikle inanıyorum, her verdiğimiz karar eleştirilecekti. Şu bahane de uydurulacaktı: 'Başbakan ve Spor Bakanı'nın desteğini alan Şenes Erzik gelse daha iyi bir karar verirdi.' İşte bu yüzden şimdi ortaya çıkıyorum ve diyorum ki: Kulüpler birleşsin, adayım. Bu işi de FIFA ve UEFA'daki tecrübemle bir tek ben çözerim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)