E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamit maç iptal ettirdi---

Hamit maç iptal ettirdi

Hamit maç iptal ettirdi
16 Temmuz 2012 - 08:32 borsagundem.com

Galatasaray'ın her yönü ile mükemmel geçen Avusturya kampında son gün hazırlık maçı krizi yaşandı.

Katar'ın AL-Jash takımı ile bugün oynanması planlanan maç, saha sorunu nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldı. Önce kamp yapılan Wörgl kasabasında hazırlık maçı için yapılan saha temasları olumsuz sonuçlandı. Bunun üzerine maçın Münih'te oynanması için harekete geçildi. Karşılaşmanın Münih'te olduğu basın mensuplarına duyuruldu.
Ancak Alman polisi, maçın seyircisiz oynanacak olmasına rağmen izin vermedi. Gerekçe olarak da "Galatasaray Hamit'i transfer etti. Çok sayıda Türk Hamit'i görmek için maçın oynanacağı yere gelecek, güvenlik önlemi almamız zor" denildi. Bu durumda maç iptal edildi.
aşaşnan gelişmeler üzerine teknik direktör Fatih Terim, kamp yapılan Wörgl kasabasındaki antrenman sahasında takımına son çalışmasını yaptırdı. Tam saha yapılan taktik çalışmasında ayağa pas ve kanat organizasyonları ile hücum taktikleri gerçekleştirildi.
Antrenmana sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Engin Baytar katılmadı. Yeni transfer Hamit ise Elmander ve Hakan Balta ile birlikte kondisyoner Scott Piri'nin gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Avusturya kampını tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Münih'e geçecek ve TSİ 20.00'de İstanbul'a hareket edecek.
BURAK SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR
Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer edeceği Burak Yılmaz, sözleşmesindeki "5 milyon euroya serbest kalır" maddesine dayanarak, yarın bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshedecek. Bilindiği gibi Galatasaray, 5 milyon euroyu ödediğini borsaya bildirmişti.
Golcü futbolcu ile Trabzonspor arasında fesih işlemi gerçekleştikten sonra golcü oyuncu, resmen Galatasaraylı olmak için imza atacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)