E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamit sosyal medyayı salladı---

Hamit sosyal medyayı salladı

Hamit sosyal medyayı salladı
09 Mart 2013 - 14:51 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon direkleri geçemeyen oyuncusu Hamit Altıntop'un,iki topunun direkten dönmesinin ardından sosyal medya sallandı

Gelenek aralıksız sürüyor... Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Hamit Altıntop’un Gençlerbirliği karşısında golü bulmasına kale direkleri tam 2 kez engel oldu. Dünkü 90 dakikanın 12 ve 56. dakikalarında Hamit iki güzel şut çekti. Ancak bu şutlar, direkte patladı. Daha önce Süper Lig’de Karabük ve Fenerbahçe mücadelelerinde 1’er kez aynı şanssızlığı yaşayan Hamit, şampiyonlar ligi’nde ise Braga, M. United ile Schalke maçlarında direğe takılmıştı. Arena’daki karşılaşmada 2 kez daha aynı senaryoyu yaşatan Hamit’in direkten dönen şutlarının sayısı 7’yi buldu. İŞTE HAMİT İLE İLGİLİ BAZI TWEETLER UnalBasgan Hamit sözleşmeyi imzalarken kutucuğun içini değil de çizgilerini karalayınca huylanmıştım ama bu kadarını tahmin etmiyordum. AbdlhakimTskran SON DAKİKA ! Hamit Altıntop'un bindiği Galatasaray otobüsü elektrik direğine çarptı. Onur19955 Hamit Altıntop şok bir kararla soyadını "Direktendönentop" olarak değiştirdi. kadogul123 - adın ne ? + hamit altıntop - anlamı ne ? + direkten dönen ilk şut tanesi AnilErenTunayy Evlerinin önü boyalı Hamit Altıntop. realista77 Son dakika...Hamit Altıntop Stattan çıkarken ekektirik direğine çarpmış. Seccozer Hamit Altıntop bir kızı sevse napar ? DİREK söyler egokafasi Hamit Altıntop futbol hayatını noktaladıktan sonra Teknik DİREKtör olacağını açıkladı. omeradali_ Hamit Altıntop Felix gibi uzaydan atlasa direkten döner, yere inemez. sametbb Bu direklerin bi anlamı olmalı. ByFingers Hamit Altıntop 8 Aralık 1982 yılında Kale Direklerine tepki olarak doğmuştur !!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)