E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamzaoğlu'ndan bomba F.Bahçe itirafı---

Hamzaoğlu'ndan bomba F.Bahçe itirafı

Hamzaoğlu'ndan bomba F.Bahçe itirafı
12 Mart 2015 - 10:31 borsagundem.com

Hamza Hamzaoğlu, Olcan Adın'ın Emenike'yi düşürdüğü pozisyona kırmızı kart itirafında bulunurken, Fenerbahçe için de bir iddia ortaya attı

Hamzaoğlu; "Fenebahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı" dedi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,Fenerbahçe derbisinde Hakan Balta'nın ilk yarı sonunda sakatlanarak oyundan çıkmasının kendilerini olumsuz etkilediğini belirtirken, Olcan Adın'ın Emenike'yi düşürdüğü pozisyonun ise kırmızı kart olduğunu itiraf etti. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde düzenlediği yemekte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları:

Emenike de sarı görmeliydi

"Olcan'ın Emenike'yi düşürmesi kırmızı karttı. Ama Diego'nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike'nin bir pozisyonda kendini bırakması sarıydı mesela. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı."

Oyuncularıma da kızıyorum
"Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, 'hakemi aldatmaya yönelik hareket yapmayın' diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz. Ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var."

Önemli olan şampiyon olmak
"Şampiyonluk yarışında hala bir adım öndeyiz. Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musunuz? Ama şampiyon olmadan bunun hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var. İnşallah da oluruz."

Hakan'ın çıkması bizi etkiledi
"Yasin Öztekin son dakikalarda yakaladığı o pozisyonda yakın köşeye vursaydı goldü. Ama o vuruşu yapması bile bana göre büyük başarı. Derbide Hakan Balta'nın sakatlanıp oyundan çıkması bizi etkiledi. Hakan Balta topu hücuma iyi sokuyordu. Bizim için kötü oldu."

Bizi vurmaya çalışıyorlar
Bu tip haberler bizi daha çok kenetliyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar. Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir. Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Seni seviyorsam hatanı kapatmak için koşarım.

Selçuk & Sabri problemi yok
Selçuk ve Sabri arasında bir problem varmış gibi bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. Biz daha da sıkı birbirimize bağlandık. Aralarında bir sorun yok. Sabri'nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı. Ama O'na o hamleyi yapan insanlardan hiç kimse yok.

DZEMAİLİ'DEN FAYDALANACAĞIM
Başkan yardımcısı Albayrak'ın verdiği yemekte konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Uzun zaman sonra sakin bir derbi oldu. Herkesin aklında futbol oynamak vardı. Semih fizik olarak hazır olduğunda kadroda yer alacak. Dzemaili'den de faydalanacağız" dedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)