E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHANİ ANINDA MÜDAHALE EDİLECEKTİ!---

HANİ ANINDA MÜDAHALE EDİLECEKTİ!

HANİ ANINDA MÜDAHALE EDİLECEKTİ!
29 Eylül 2009 - 14:20 borsagundem.com

Beşiktaş hisselerinde kaç gündür büyük bir kumar oynanıyor, SPK ise gelişmeleri izliyor. Hani anında müdahale edilecekti….

Beşiktaş hisselerinde özel bir neden olmadan başlayan spekülasyon tüm hızıyla sürüyor. 3 liradan 15 liraya kadar yükselen ve yeniden bu seviyelere kadar gerileyen hisseler, geçtiğimiz günlerde yeniden yükselişe geçti ve 2. seansta 7 liraya ulaştı. Geçtiğimiz dönemde Arap Serdar tarafından yapılan işlemler ivedilikle tespit edimleş ve gereken cezalar verilmişti. Geçmişte işlemleri unutmayan yatırımcı tedirgin, “Manipülatif işlemlere anında müdahale edeceğini açıklayan SPK, neden müdahale etmiyor” diye soruyor. Hisselerde başlayacak sert çöküş sonrası binlerce yeni mağdur ortaya çıkacak. Eğer birileri imtiyazlıysa binilmez, ancak Mübarek, Mecnur, Serdar ya da Akın… her kimse hiç fark etmez… Binlerce yatırımcıyı mağdur edecek bu harekete birilerinin dur demesi bekleniyor…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)