E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHasta yakını, hastanenin güvenlik görevlisini öldürdü---

Hasta yakını, hastanenin güvenlik görevlisini öldürdü

Hasta yakını, hastanenin güvenlik görevlisini öldürdü
14 Eylül 2022 - 22:30 borsagundem.com

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde 'sessiz olun' şeklindeki uyarısına sinirlenen hasta yakını, güvenlik görevlisini boynundan bıçakladı. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan hayatını kaybetti. Hasta yakınları gözaltına alındı

Olay, saat 18.20 sıralarında Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Yakınlarının rahatsızlığı için acile gelen kişiler bağrışmaya başladı. Bunun üzerine güvenlik görevlisi, hasta yakınlarını 'sessiz olun' diyerek uyardı. Bu uyarıya sinirlenen hasta yakını Çetin K. dışarıda bulunan motosikletten ekmek bıçağını alıp, güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan'ı boynundan bıçakladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (15 Eylül 2022 08:11

    Bu ne kardeşim ya, Binbir çeşit insan ile hastanede diyaloğa girmek zorunda kalan hastane görevlleri. en üstten, en alt çalışanına akdar hepsi insan. hepsi ev geçindiren birey.Ama çok eziliyorlar, darp ediliyorlar ve malum bu haber : (( ..şimdi bir polis memuru dövebilirmisin? , bir asker ve rütbeli ? anında ellerindeki imkanlar ve yasal hakları ile cevaıbnı alırdın. Peki sağlık personeli, binbir çeşir insan ve ruh hali ile nasıl  mücadeleedebilir? polis , jandarma, asker gibi edemez... Zaten yarısı kadın personel. Demekki koruma imkanları artmalı... Yada öyle yasal düzenlemeler yaparsın ki, alınan cezalar ile gelen önünü ilikler o sağlık hizmetinde çalışanlar karşısında... Burada çok ciddi yasal düzenlemeler ile, ağır yaptırımlar ile,  zorunlu kamu hizmetleri ile vb. ciddi yasal düzenleme lazım. Gelen kişi serseri mayıp, bir yerde patlayacak mayın, güvenlikçi görmüş ona patlamış, şifa arayan bir hasta, sağlık personeli vb de patlayacağı kesin. Çok üzücü yakışmıyor ülkemize.

  • Zangoç15 Eylül 2022 04:03

    İdam artık qelmeli