E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHava harekatında 2 terörist etkisiz hale getirildi---

Hava harekatında 2 terörist etkisiz hale getirildi

Hava harekatında 2 terörist etkisiz hale getirildi
07 Temmuz 2019 - 10:38 borsagundem.com

Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Pençe Harekatı ile koordineli olarak, Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Metina bölgelerine hava harekatları düzenlendi.

Harekatlarla bölücü terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş07 Temmuz 2019 22:17

    2 terörist için yapılan bu masrafa yazık değil mi? Biraz da yıllar önce pkk yı bitiren sm Akşener’e sorsanız. El eşden üstündür der Atalarımız.

  • Kerim07 Temmuz 2019 14:23

    Hava kuvvetletimiz egitimde

  • Vatanım07 Temmuz 2019 12:23

    Ya milyonları harcıyoruz 2- pkk imha ediyoruz bu nasıl mücadele mütün donanımlara sahibiz ama pkk olayında çok başarı kad edemiyoruz böyle 1-2 pkk ile bu iş bitmez stresiyim değiştirip bütün imkanlarla üzerlerini gidip bunların kökünü kazımak zorundayız yoksa ekonomiye zarar verip gündemi ekonomi ile odaklanmamız gerekir