E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHavutçu'dan taviz yok---

Havutçu'dan taviz yok

Havutçu'dan taviz yok
23 Haziran 2011 - 21:00 borsagundem.com

Beşiktaş'ta sezon başı hazırlık kampı öncesi teknik direktör Tayfur Havutçu'nun canını sıkan gelişmeler oldu

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; 27 Haziran'da sezonun ilk etap çalışmaları için İstanbul'da Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak olan siyah-beyazlılarda, Guti'nin Tayfur Havutçu'yu telefonla arayarak "Kampa bir hafta geç katılmak istiyorum. Çocuklarımın okul işlemleri var. Onları halletmeden dönmek istemiyorum. Bana bir hafta daha izin verin" dediği öğrenildi.
Havutçu'nun İspanyol yıldıza "Ya zamanında gelirsin ya da sana verilecek cezaya razı olursun" karşılığını verdiği belirlendi.
Teknik direktör Tayfur Havutçu'dan izin isteyen bir başka oyuncu da Quaresma oldu. Portekizli yıldızın da "İstanbul'a 2-3 gün geç geliyim" sözlerine, Havutçu'nun Guti'de olduğu yine aynı yanıtı verdiği bildirildi. 
Daha sezon başlamadan bu iki konuya canı sıkılan Tayfur Havutçu'nun sadece milli takıma giden oyunculara izin verdiği belirlendi. 
Buna göre Ay-Yıldızlı takımın oyuncuları İsmail Köybayşı ve Egemen Korkmaz 1 Temmuz'da kampa dahil olacaklar.
Başka ülkelerin milli takımlarında bulunan Almeida, Sivok ve Ekrem Dağ'ın ise direk Avusturya kampına katılacakları açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)