E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaydi Fenerbahçe gönlümüz seninle---

Haydi Fenerbahçe gönlümüz seninle

Haydi Fenerbahçe gönlümüz seninle
04 Nisan 2013 - 11:35 borsagundem.com

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Lazio’yu ağırlayacak

Tarihinde ilk kez yarı finale kalmak isteyen sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Lazio’yu ağırlayacak. İtalyanlar önünde gol yemeden alınacak bir galibiyet çok daha büyük başarıların kapısını aralayacak.
UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe, çeyrek finalin ilk maçına bu akşam Lazio karşısında çıkıyor. Avrupa kupalarında ilk yarı finalini arayan sarı lacivertlilerin, İtalyan temsilcisi ile oynayacağı karşılaşma saat 22.05’te başlayacak ve Star’dan canlı yayınlanacak. Avrupa’da 2 maç sonra seyircisi ile buluşacak olan temsilcimizin tek hedefi, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk kez çeyrek final oynayacak Fenerbahçe, saha avantajını iyi kullanarak, haftaya İtalya’da seyircisiz yapılacak karşılaşmaya kendinden emin gitmek istiyor.
VOLKAN KART SINIRINDA
BU akşam gol yemeden alınacak her türlü galibiyet sarı lacivertlilere yarayacak. Temsilcimizde 3 maçlık cezası sona eren Raul Meireles de Lazio karşısında forma giyebilecek. Sarı lacivertlilerde statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu’nun dışında eksik yok. İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin sarı kart görürlerse cezalı duruma düşerek rövanş maçında forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise, savunmanın önemli ismi Andre Dias’ın sakatlığı var. İyileşen Alman golcü Klose de İstanbul’a getirilirken, bir başka ünlü forvet Louis Saha bu maçta oynayamayacak.
Aman bir olay çıkmasın!
Avrupa’da 2 maç aradan sonra taraftarı ile buluşacak olan sarı lacivertliler yeni ceza gelmemesi için çok dikkatli.
LAZIO maçına büyük ilgi gösteren sarı lacivertli taraftarlar, biletleri karşılaşmadan 3 gün önce tüketti. Fenerbahçe’nin Lazio ile oynayacağı çeyrek final ilk maçı, UEFA tarafından “Yüksek riskli müsabaka” kategorisinde değerlendiriliyor. Avrupa’da bu sezon yaşanan disiplin ve güvenlik ihlalleri nedeniyle kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı lacivertliler, bugünkü karşılaşmada yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlalinde Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.
Kupada 3 maç daha var
UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam temsilcimiz Fenerbahçe’nin mücadelesinden ziyade üç karşılaşma daha oynanacak. Tamamı 22.05’de başlayacak maçlarda Benfica-Newcastle, Chelsea-Rubin Kazan ve Tottenham-Basel çeyrek finalin ilk ayağını oynayacak.
Tek hedef o kupayı kaldırmak
Dirk Kuyt, Lazio karşılaşması için hazırlanan maç günlüğü kitapçığında, “Zor günlerde nasıl tek vücut olduğumuzu herkese gösterdik. Avrupa Ligi’ndeki tek hedefimiz kupayı kaldırmaktır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)