E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaydi! Fenerbahçe için 1 euro---

Haydi! Fenerbahçe için 1 euro

Haydi! Fenerbahçe için 1 euro
27 Ağustos 2011 - 14:32 borsagundem.com

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Şampiyonlar Ligi'nden men edilen sarı-lacivertli kulübe destek için kampanya başlattı.

Dünyada 25 milyon Fenerbahçeli olduğunu belirten dernek yöneticileri, "Her Fenerbahçeli 1 Euro verirse, 25 milyon Euro toplanır. Böylece Şampiyonlar Ligi'ne alınmayan kulübümüzün uğradığı zarar karşılanır" dedi.
Dernekten yapılan yazılı açıklamada şu sözlere de yer verildi:
"Kulübümüz, yöneticilerimiz, idarecilerimiz, personelimiz ve futbolcularımızın iki aya yakın süredir haksız yere gördüğü muamelenin, bu yanlı yargılama sürecinin tamamen Fenerbahçe aleyhine olduğu ortaya çıkmıştır. Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elinden alınan takımımızın, Bank Asya 1. Ligi'ne oynama kararının arkasında olduğumuzu belirtir, Ege Fenerbahçe Dernekleri Birliği olarak "Futbolcularımızın duruşu gururumuzdur, oluşan maddi zarara destek olmak onurumuzdur' diyoruz. İzmir'den bir meşale yaktığımızı da herkese duyuruyoruz. Her Fenerbahçe taraftarı 1 Euro verdiği taktirde kulübümüzün kaybını karşılarız. Kulübümüzün başlattığı taraftar kartı kampanyasına da destek veriyoruz. Bu büyük organizasyonda yer alacak tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FIKIRTEPELI28 Ağustos 2011 07:01

    VALLAHI SPK FENERBAHCEYE DEGILDE ASLANBAHCEYE KAC KERE IHTAR GONDERMIS BATIYORMUSUNUZ DIYE SERMAYESINI ARTIRMASI LAZIM ONCE ONLAR DUSUNSUN BEN ASLANBAHCEYEDE 2 TL GONDEREYIM ACIDIM.AYIN 14 UNDE TOPLANTILARI VAR IZLEYIN GORUN

  • mdd28 Ağustos 2011 02:46

    aslan denen kazma sende kafa çokmu.. yaptığın hesaba bak 30 milyon çocukta 25 milyon 6S li yetişkin yani ölemi..salak salak konuşmaktan vazgeçin.. gerekirse maaşımı yollarım fenere.. aramızdaki fark bu işte.. biz kimseye benzemeyiz.. batarsakta beraber çıkarsakta.. kıskanmayın

  • mdd28 Ağustos 2011 02:45

    aslan denen kazma sende kafa çokmu.. yaptığın hesaba bak 30 milyon çocukta 25 milyon 6S li yetişkin yani ölemi..salak salak konuşmaktan vazgeçin.. gerekirse maaşımı yollarım fenere.. aramızdaki fark bu işte.. biz kimseye benzemeyiz.. batarsakta beraber çıkarsakta.. kıskanmayın böcekler..

  • mdd28 Ağustos 2011 02:44

    aslan denen kazma sende kafa çokmu.. yaptığın hesaba bak 30 milyon çocukta 25 milyon 6S li yetişkin yani ölemi..salak salak konuşmaktan vazgeçin.. gerekirse maaşımı yollarım fenere.. aramızdaki fark bu işte.. biz kimseye benzemeyiz.. batarsakta beraber çıkarsakta.. kıskanmayın böcekler..

  • alka27 Ağustos 2011 15:17

    fenerede bu yakışır.. Türk takımıyım diyor euro topluyor yakışır :)))

  • aslan27 Ağustos 2011 14:45

    sizde hiç kafa yok ne 25milyonu türkiye nüfusu 70 milyon bunun 30 milyonu çocuk geriye 40milyon kalıyor ee galatasaraylı 25 miilyon ne kaldı 15 1 milyonda diğer anadolu kulubü size ancak 5 milyon kalır hayal kurmayın.ağlamayın ben size 1tl gönderirim..

  • atila altuntaş27 Ağustos 2011 14:45

    bizler hazırız büyük fenerbahceye yardım göndermeye hesap nosu acıklayın

  • CEMİL UÇAR27 Ağustos 2011 14:43

    artı dilenciliğemi başladınız bu saatten sonra işiniz zor ALLAH kolaylık versin.yalnız duayen başkanınız ali şen'e bir kulak verin de ondan sonra destek olmaya çalışın.