E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHedef uluslararası finans merkezi olmak---

Hedef uluslararası finans merkezi olmak

Hedef uluslararası finans merkezi olmak
08 Ekim 2014 - 10:03 borsagundem.com

TSPB Başkanı İlhami Koç, hedeflerinin uluslararası finans merkezi olmak istediklerini söyledi

TSPB Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem’in Ekim sayısında Birlik tarafından yapılan Arama Konferansı’nda ortaya çıkan sonuçları değerlendirdi. 
TSPB Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem dergisinde sektörün önemli isimlerini bir araya getiren Sermaye Piyasaları Arama Konferansı’nın sonuçlarını değerlendirdi. Başkan, konferansın sektörün önemli sorunlarına ışık tuttuğunu vurguladı: “Arama konferansının sonucunda sektörümüz için 5 yıllık hedefler belirleyerek, yol 
haritamızın ana hatlarını çizmiş olduk. Bu aşamadan sonra, öncelikle, konferans çalışmalarını ayrıntılı bir rapora dönüştürecek ve sonrasında belirlenen ana hedeflere yönelik eylem planları ve projeler üreteceğiz. Bu açıdan gündemimize giren ilk konu vergisel düzenlemeler oldu. Bu konudaki çalışmalarımızı hızla tamamlayarak, bütçe görüşmeleri öncesinde ilgili otoritelerle paylaşmayı hedefliyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)