E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHer an herşey olabilir!---

Her an herşey olabilir!

Her an herşey olabilir!
14 Temmuz 2011 - 11:53 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelerek şike soruşturmasını yürüten savcıyla görüştü

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydınlar şunları söyledi:
"Savcı soruşturma tamamlanınca belge vereceğini söyledi. Biz karar vermekten kaçınmıyoruz sağlıklı karar vermek için elimizde belge olmalı. Bir karar aldık ama farklı gelişmeler olursa tekrar değerlendiririz. Aldığımız kararlar kanun değil, Allah’ın emri de değil. Farklı gelişmeler olursa yeniden değerlendirebiliriz. Ligin ertelenmesi şu aşamada söz konusu değil."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fanatiğim ben...15 Temmuz 2011 00:20

    heran herşey olabilir diyebiliyorsanız önce 2045,teki ADNAN POLAT ,IN şampiyoluğunu araştırın,yasa önce çıkmış sonra çıkmış, obeni ilgilendirmez,madem yapılmış suçlar var suçişleyenlere cezalar verilsin.takımlardan ne istiyorsunuz.tetturmuşsunuz bir ibrahim AKIN,yahu bu adam bukadar kalitelimiydiki bukadar paralar teklif edilmiş,adamın ismi milli takımda bile yok,ama verdiği ifadeyle kendi sonunu hazırlamış oldu.ona bundan sonra türkiyedeki hiçbir kulüpyen destek gelmez.inşallah F,Federasyonu onun lisansını iptal eder.vede yaptığı yalancılık yüzünden futbol hayatı biter.

  • mehmet14 Temmuz 2011 14:29

    bu adam ptesi günü istifa edecek buraya yazıyorum!