E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHer an transferi açıklanabilir!---

Her an transferi açıklanabilir!

Her an transferi açıklanabilir!
27 Aralık 2012 - 16:17 borsagundem.com

Fenerbahçe'den 3 Temmuz sürecinde apar topar ayrılan yıldız futbolcuyla ilgili şok iddia...

Şike soruşturmasında adı geçince geçen yıl apar topar Fenerbahçe’den Spartak Moskova’ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Emenike’nin yeniden Fenerbahçe’ye dönmesi gündemde.
İddialara göre, Fenerbahçe Emenike’nin tüm isteklerini kabul etti. Aradaki tek sorun Spartak Moskova’nın futbolcuyu bırakmak istememesi. Emenike’nin avukatı Rezan Epözdemir önümüzdeki hafta kulüp yöneticileriyle görüşmek için Moskova’ya gidiyor.
"F.BAHÇE EMENİKE TRANSFERİNDE ÇOK İLERLEDİ"
İddialara göre, Fenerbahçe Spor Kulübü’yle Emenike arasındaki görüşmeleri futbolcunun tam yetkili kıldığı avukatı Rezan Epözdemir organize etti. Fenerbahçe Emenike’nin öne sürdüğü tüm şartları kabul etti. Emenike’nin 1 Şubat’a kadar tamamlanması gereken transferi için tek engel Spartak Moskova’nın 10 milyon euro’ya satın aldığı Emenike’yi tekrar Fenerbahçe’ye göndermek istememesi. Ancak burada Emenike’nin avukatı yeniden devreye girdi. Spartak Moskovalı yöneticilerle görüşen avukat, önümüzdeki hafta Moskova’da görüşmek için randevu aldı. Emenike’nin transferinin bu toplantıda netleşeceği iddia edildi. 
HER AN AÇIKLAYABİLİRLER
Radyospor’da Aydın Cingöz’le Haber Aktif Programı’na katılan Fenerbahçe’li eski yönetici Hulusi Belgü de Emenike’nin transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hulusi Belgü; “Emenike’nin geleceğini tahmin ediyorum. Bu bilgi bende sır olarak kalmamış. Fenerbahçe Yönetimi, Emenike transferi için çok ilerledi. Yönetim, Emenike için Spartak Moskova ile görüşüyor. Çok kısa bir zaman içinde bu transfer açıklanabilir. Hatta bu transferde Stoch ile Emenike takası bile olabilir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)