E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Her şeyi geride bıraktım'---

'Her şeyi geride bıraktım'

'Her şeyi geride bıraktım'
18 Ağustos 2011 - 09:29 borsagundem.com

Tamamen futbola konsantre olup kulüpte iyi bir yer bulacağım

Arda Turan: “Buradaki insanlar bana güven verdi. Tamamen futbola konsantre olup kulüpte iyi bir yer bulacağım. Daha fazla çalışmam gerektiğini çok iyi biliyorum.”
LA Liga’daki yeni temsilcimiz Arda Turan, artık sadece futbola konsantre olmak istediğini söyledi. Atletico Madrid forması ile La Liga’da Türk halkını en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Turan, şunları söyledi: “Ülkeme lâyık olmaya çalışacağım.
BURADAKİ insanlar bana güvendi, bana inandı. En iyi şekilde formamın hakkını vereceğim. Burada en iyi başarılara ulaşmak istiyorum. Burada çok büyük kulüplerle, çok büyük oyuncularla savaşacağız. Arda da Atletico Madrid kulübünde iyi bir yer bulup, ülkeyi en iyi şekilde temsil edecektir diye düşünüyorum. Daha fazla çalışıp en iyisini yapmaya çalışacağım. Atletico Madrid takımında da beni herkes çok sıcak, çok eğlenceli karşıladı.
‘GURUR DUYDUM’
HER şeyi geçmişte bıraktım. O yüzden tamamıyla futbola konsantre olmak istiyorum. Sağolsun tesis çalışanları da bana bir plaket hazırlamış. Benim için hayattaki en önemli şey. En güzel yerine koydum evimin. Böyle plaket yaptırmaları benim için en büyük onurdur, gururdur. Hayatımda unutamayacağım bir anıdır. Bu olay en çok duygulandığım anlardan bir tanesidir.”

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)