E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHeykelin gücü 15 gün yetmedi---

Heykelin gücü 15 gün yetmedi

Heykelin gücü 15 gün yetmedi
01 Ekim 2012 - 19:02 borsagundem.com

Geldi, efsane oldu, Aykut Kocaman'lı şaşalı törenle heykeli dikildi. O gün sevinçten ağlıyordu bugün ise…

14 Eylül 1977'de Curitiba'da dünyaya gelen kaptan Alex 35. yaş gününü her futbolcuya nasip olmayan bir mutlulukta kutladı. Çünkü F.Bahçeli taraftarlar ‘Kaptan’larına doğum günü hediyesini Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı'nda verdi. 16 Eylül 2012’de taraftar gruplarının yaptırdığı Alex heykeli açıldı. Efsane Lefter Küçükandonyadis'in 2009'da dikilen heykelinin 50 metre yakınında yer alan bu heykelin en önemli özelliği, yaşayan bir futbolcu anısına dikilmiş olmasıydı.
8 yıl boyunca Sarı-Lacivert forma altında büyük mutluluklar yaşayan, yaşatan Kaptan, sarı-lacivertli örtünün kaldırılmasından sonra alandaki büyük coşku karşısında, taraftarların "I Love You Alex" tezahüratına daha fazla dayanamadı, ağladı. Törene Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bazı yöneticiler ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da katıldı.
 
Törende yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda çalıştığı teknik direktörlere de teşekkür eden Alex, “Zico ayrı biri, her zaman idolüm olmuştur. Aragones’e futbol görüşünden dolayı çok büyük saygı duydum ve duyacağım. Sayın Aykut Kocaman’a da çok teşekkür ediyorum. Çünkü bütün hocalarımda olduğu gibi bu kadar sıkıntılı ve baskılı dönemde Aykut Hoca olmazsa, olmazdı” diyen Alex, Kasımpaşa yenilgisi sonrası, uzun süredir yaşanan krizlerin de faturası olarak bugün önce kadrodan çıkarıldı. Aykut Kocaman, teknik heyetin toplantısında aldıkları bu kararı futbolcusuna bizzat kendi söyledi.
Herkesin gözü bir Alex’de bir de heykeldeydi. Heykel dimdik, gururlu duruyordu ama Alex’in içi yanıyordu. Antrenmana çıkan arkadaşları gelişmeler karşısında moralsiz kalmış, Aykut hoca futbolcuları soyunma odasına göndermişti.
Derken ajanslardan ‘flaş gelişme’ geçti: Alex de Souza ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulüp binasında bir araya geldi… Kısa bir süre sonra da ‘her şey bitti’ haberi…Sözleşmesi feshedilen Alex’in Fenerbahçe ile ilişkisi kesildi.
Evet, taraftarın ‘kocaman’ gönlünden kopup yaptırılan, Aykut ‘Kocaman’ın katıldığı törenle açılan Alex heykeli orada, yaşarken heykeli dikilen ilk futbolcu Alex , kırık bir kalple komada…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)