E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHiddink dönemi bitti---

Hiddink dönemi bitti

Hiddink dönemi bitti
12 Kasım 2011 - 08:05 borsagundem.com

Yeni isim bir Türk olacak. İki aday var. Biri Abdullah Avcı diğeri ise Ertuğrul Sağlam. Avcı daha şanslı!

Milli Takım'da teknik direktör Hiddink dönemi dün geceki hezimet sonrası bitti. Salı günü son maçına çıkacak olan Hollandalı teknik adam ile yollar daha sonra ayrılıyor. Ay yıldızlı ekibi yerli bir teknik adama emanet etmeyi planlayan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın aklında iki isim var. Biri Abdullah Avcı diğeri ise Ertuğrul Sağlam.. İki teknik adam da bu teklife sıcak bakıyor. Sağlam iki gün önce "Her hocanın hayali tabiki Milli Takım'ı çalıştırmaktır. Ancak şu anda öyle bir durum yok. Milli Takım şu anda çok önemli iki maçın arefesinde" demişti. Daha önce Genç Milli Takımlar ile çok başarılı bir performans çizen Abdullah Avcı ile ise bir görüşme yapıldığı öğrenildi. Dün tribünler "Abdullah Avcı" diye bağırırken, yeni teknik adam haftaya belli olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ihsan berk12 Kasım 2011 08:16

    bu adami milli takimin ba§ina getirenlere yaziklar olsun!!!Adam cali§madiki keyif catti!!!birde takimla alay etmez mi,beni bu kahrediyor...