E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Hırsızların elindeki emaneti alacağız'---

'Hırsızların elindeki emaneti alacağız'

'Hırsızların elindeki emaneti alacağız'
29 Temmuz 2013 - 23:05 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yine çok ağır konuştu: Canımızı vermek gerekirse çekinmeyeceğiz. Bizim sesimizi kesecek bir güç yok

Bordo-mavili ekip transfer ettiği Fransız yıldız Malouda ve Portekizli yıldız Bosingwa için 21.30'da Avni Aker'de imza töreni düzenledi.
Törene çocuklarıyla beraber iştirak eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Taraftara seslenilmez ancak hizmet edilir. Sizlere layık olmak inşallah nasip olur. Bu koltuğa oturmak nasip oldu. Bu koltuğa yakışır hizmetleri hep beraber yapacağız. Ne vuracağız ne de öleceğiz. Sadece bu şehre bu takıma yakışır şekilde hizmet edeceğiz. Yıllardan beri bizi uyutuyorlar. Trabzon'a yıldız gelmez diye. Herkes gelir almasını bilirseniz. Dünya yıldızları burada. Bunlar İstanbul takımlarına gelmiş olsaydı Türkiye ayağa kalkardı" dedi
Konuşmasına devam eden Hacıosmanoğlu, "Onlar sizi Malouda'yla sözleşme yaparken şampiyonluğa prim koydurdu. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, final için prim koydurdu ama o primler azdı. Kadromuz yüreğini ortaya koyacak. Futbolda 3 sonuç var. Önemli olan hazmetmek. Önemli olan Trabzonlu duruşunu korumak. Hiçbir Trabzonlu başını eğmez. Bazı önünü göremeyenler Kazlıçeşme'de çöktü diyorlar. Biz Kazlıçeşme'ye gittik ama dış güçlere engel olmak için, Trabzonlu duruşunu korumak için gittik. 10 senedir yapılanları görmemek mümkün mü? Biz başkanımızı seviyoruz. Yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hırsızların elinde duran emanetimiz almak namus borcumuzdur. Canımızı vermek gerekirse çekinmeyeceğiz. Bizim sesimizi kesecek bir güç yok" ifadelerini kullandı
Başkan, "Zamanında kupamızı verin diye söylenen magazinel sözleri söyleyenler geçmiş yönetimlerdi. Biz bunu demeden o kupayı alacağız. Bütünlük içinde kaldığımız sürece eğilmeyeceğiz. Kupa da gelecek ve bizim hakkımız dahil olmak üzere Anadolu kulüplerimizin de hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Fedakarlık yaptık ve istedik, böyle büyük yıldızları bu kulübe getirdik" şeklinde konuştu.
İmza töreninde konuşan Fransız yıldız Malouda "Öncelikle teşekkür ediyorum. Hayatımda birçok ülkeye gittim ama ilk defa böyle bir ortamla karşılaşıyorum. İlk günden itibaren, havaalanından itibaren taraftarlar bu şehri nasıl temsil ettiklerini gösterdiler. Tek istediğim burada başarılar kazanmak ve bunları sizinle kutlamak" dedi.
Portekizli yıldız Bosingwa ise şöyle konuştu: "Duygu dolu anlar yaşıyorum. Kelimeler yan yana gelmiyor. Kalbimin deriliklerinden size çok çok teşekkür ediyorum. Havaalanından buraya kadar bana yaşattıklarınız için. Şunu biliyorum ki sizi memnun etmenin tek yolu bu takımı şampiyon yapmak. Biraz utangaç bir insanım. Çok teşekkür etmekten başka bir şey söyleyemiyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,08
En Yüksek: 1,21
En Düşük: 1,08
Değişim -5,26 %
FK: 0,00
PD / DD: 18,03
İşlem Hacmi 1.254.997.195
Toplam Adet: 1.098.966.579
Ağırlıklı Ort.: 1,15
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)