E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse emeklilik fonları değerlendi---

Hisse emeklilik fonları değerlendi

Hisse emeklilik fonları değerlendi
08 Nisan 2016 - 11:59 borsagundem.com

Hisse emeklilik fonları, altın ve Eurobond emeklilik fonlarını solladı

Ludens İleri Finansal Hizmetler, geçtiğimiz üç ayda hisse emeklilik fonlarının ortalama %14,3 getiri sağladığını açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Hisse senetleri piyasasında sene başından beri yaşanan olumlu hava, hisse emeklilik fonlarının getirilerine de yansıdı. Geçtiğimiz üç ayda hisse emeklilik fonları katılımcısının yüzünü, ortalama %14,3
getiri sağlayarak güldürdü. Altın fonları ise % 11,3'lük getiri ile Hisse fonlarının gerisinde kaldı. Geçtiğimiz yılın en yüksek getirisine sahip Eurobond fonları ise ancak % 1'lik bir getiri elde edebildi. Üç aylık enflasyon oranının % 1,8 olduğu bu dönemde, emeklilik fonları toplamda ortalama % 5 getiri ile enflasyonun üzerinde kazandırdı.
Ludens İleri Finansal Hizmetler, 2016 yılının Mart ayı Yatırım ve Emeklilik Fonları Ratinglerini açıkladı. Ludens, bu ay yaptığı bir geliştirme ile rating yaptığı fon sayısını arttırdı ve 106 fonu daha
rate etmeye başladı. Artık yatırımcılar likit, altın, kısa vadeli borçlanma araçları ve standart fonların ratinglerini de öğrenebilecekler. Fonların güncel ve geçmiş rating verilerine Finnet Fon Expert Ludens Rating Modülü ile ulaşılabilir. Rating sonuçlarına ilişkin ayrıntılar Ludens Aylık Fon Bülteni'nden izlenebilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)