E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse piyasaları daha da kötüleşecek---

Hisse piyasaları daha da kötüleşecek

Hisse piyasaları daha da kötüleşecek
24 Ağustos 2015 - 06:40 borsagundem.com

Leuthold’un CEO’su Doug Ramsey, “Hisse senetlerindeki gerileme kaçınılmazdı ve kötüleşecektir” dedi

Leuthold Weeden Capital Management LLC’nin CEO’su Dug Ramsey, Pazar günü Standard & Poor’s 500 Endeksi’ndeki kayıpların yüzde 20’ye ulaşabileceği tahmininde bulundu. Doug Ramsey’in piyasa genişliği, değerlemesi ve yatırımcı güvenine yönelik kantitatif araştırması, ABD hisselerinde geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşün habercisi olmuştu. Ramsey, satış dalgasının kötüleşeceğini belirtti.

Gösterge endeksin geçtiğimiz hafta kaydettiği düşüş Mayıs ayındaki rekor seviyeden yüzde 7.5 aşağı inilmesine neden oldu.

Ramsey, “Oldukça derine gidecek. Bu korkutucu ve son iki günün trendi çirkin görünüyor” dedi.

Minneapolis merkezli para yönetim şirketi Ağustos başında hisse senetlerinde yaşanacak bir sonraki hareketin aşağı yönlü olacağı tahmininde bulunmuştu. Ramsey, mevcut düşüşün kötüleşmesi halinde Fed’in faiz oranı artırımını erteleyebileceğini söyledi. ABD hisseleri geçtiğimiz hafta 2011’den bu yana en büyük düşüşü kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asıl24 Ağustos 2015 11:14

    Kendileri dolarları istiflediler bundan sonra dolar on lira olsa bizimkilerin umrunda değil

  • Marko paşa24 Ağustos 2015 07:07

    Bizimki zaten düşmüş düşeceği kadar daha düşse kimin b umrunda varsa yoksa başkanlık bizim başka derdimiz yok ha bir de şehit olmak istiyen korumalı zirhli bakanimizla uğraşıyoruz endeks 20 bin olsa bizimkilerin umrunda olmaz