E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse piyasalarına risk uyarısı---

Hisse piyasalarına risk uyarısı

Hisse piyasalarına risk uyarısı
27 Ocak 2014 - 14:02 borsagundem.com

Goldman Sachs, Avrupa hisse senedi piyasalarındaki riskler için uyardı

Goldman Sachs, Avrupa hisse senetleri için değerlemelerin artık ucuz görünmediği ve kısa vadeli risklerin artmakta olduğu uyarısında bulundu.
Goldman Sachs global hisse senedi baş stratejisti Peter Oppenheimer yayınladığı raporda, Avrupa'daki hisse senetlerinin yükseliş trendinde olduklarına inanmaya devam ettiklerini, ancak bu yükselişin geçen yıla göre daha yavaş bir hızla olmasını beklediklerini vurguladı. Bununla birlikte Oppenheimer, kısa vadede piyasaların yönünün şirketlerin açıklayacakları mali sonuçlara daha çok bağlı olacağını
belirterek, STOXX Europe 600 endeksinde yer alan şirketlerin yüzde 80'inin gelecek 5 hafta mali sonuçlarını açıklayacaklarını hatırlattı.
Oppenheimer, "Değerlemeler artık ucuz görünmüyor ve kısa vadeli riskler mali sonuç açıklama sezonu öncesine göre daha yüksek. Piyasada boğa trendinin devam edeceğine inanmaya devam etmekle birlikte taktik hedgelere gidilmesini tavsiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)