E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisselere düşüş uyarısı---

Hisselere düşüş uyarısı

Hisselere düşüş uyarısı
27 Haziran 2014 - 10:48 borsagundem.com

Citi'nin FX Technicals grubu dün yayınladığı bir notta ABD borsalarında düşüş beklediğini duyurdu

S&P 500 Endeksi, NASDAQ Bileşik Endeksi ve ve Dow Sanayi endeksi boğa yönlü hareket gösterirken Citi´nin FX Technicals grubu dün yayınladığı bir notta ABD hisse endekslerinin olası bir gerilemeye yönelik işaretler gösterdiği yolunda uyarıda bulundu.

Söz konusu notta bu var olan göstergelerin ardından yaklaşık yüzde 3 ila yüzde 6 arasında kısa vadeli bir düzeltme yaşanabileceği belirtildi.

Bu yılın lider ABD hisse endeksi Dow Nakliye Endeksi de bir süredir stres işaretleri gösteriyor. Düşük seviyelerden daha yüksek seviyelere yönelen WIX endeksinin ise hisselerdeki gerilemenin gerçekleşmesi halinde yüzde 18 değilse bile en az yüzde 14 artması bekleniyor.

ABD S&P 500 Endeksi dün tipik yüksek seviyelerde ayı yönlü bir anahtar gün kaydetti (nisan ayındaki tipik yüksek seviyeli son boğa yönlü anahtar günü yüzde -4,4’lük aşağı yönlü bir hareket izlemişti. Günlük momentum ayrıca daha düşük seviyeye dönerken negatif momentum ayrışması ortaya çıktı.

Endeksin 1920-1925 trend desteğine çekilmesi mümkün gözüküyor. Bu seviyenin kırılması endeksi 1900´e çekebilir.

Bununla birlikte daha derin bir düzeltme ihtimali de bulunuyor, endeks 1814-1820 bölgesine kadar gerileyebilir. Diğer hisse piyasaları da stres işaretleri veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)