E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHızlı trader arkadaşını batırdı ---

Hızlı trader arkadaşını batırdı

Hızlı trader arkadaşını batırdı
11 Ağustos 2011 - 11:34 borsagundem.com

Katmerciler hisselerinde yaşanan hareketin nedeni ortaya çıktı!

Borsada yaşanan hızlı geri çekilmede büyük oyuncular ağır yara aldı. Borsanın en büyükleri arasında gösterilen Ali Karakaya, Doğan Holding hisselerinde kredili hisselerinin satılması nedeniyle zor günler yaşadığını kendisi dile getirdi. Piyasada çok sayıda büyük oyuncunun sıkıntılı günler yaşadığı konuşuluyor. 
HIZLI TRADER BATIRDI
Bir dönemler İMKB’nin en hızlısı olduğu için ‘Hızlı Trader’ olarak tanınan Adnan Hoca’ya yakınlığıyla bilinen ünlü oyuncu borsadaki sert düşüşte yeniden ortaya çıktı. Yapı Kredi, Tofaş Oto Ticaret, Pastavilla, Anadolu Isuzu, Pimaş, Hektaş ve Efes Holding, Alternatif Yatırım Ortaklığı, Akın Tekstil ve son olarak Reysaş hisselerindeki operasyonlarda imzasına rastlandı Hızlı Trader’ın… Ve son olarak 5 lira seviyesinden 15 liraya kadar soluksuz çıkan ve bir anda yeniden 6 liraya kadar gerileyen Katmerciler hisselerinde Hızlı Trader’ın ismi kulislerde dile getirilmeye başlandı. İddialara göre hissede arkadaşının üzerine oynayan trader, 3 milyon liraya yakın bir kayba neden olduktan sonra sırra kadem basmış… Hızlı Trader’dan ağır darbe yiyen borsanın güçlü oyuncusunun kredili hesaplarının da bir bir kapatılmasıyla batma noktasına geldiği söyleniyor.
Dün işlem sırası olağandışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle kapatılan Katmerciler hisselerindeki yaşananların perde arkasını araştırırken karşımıza bu hikaye çıktı. Geçmişte büyük operasyonlara imza atan ve yaklaşık 10 defa yasak yiyen ve ismi ‘keriz silkeleme’ operasyonuna karışan Hızlı Trader, Akın Tekstil ve Reysaş hisselerinde yaşanan yüklü satışın sorumlusu olarak gösterilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • infoman20 Mayıs 2014 02:13

    BORSADA EN İYİ TRADER TARKAN ÖZHAN KÜÇÜKLERİ EZMEZ ONUN İŞİ BÜYÜKLERLE

  • Kaan12 Ağustos 2011 07:26

    Hızlı traderlar batmaz,batırırlar.bu haber küçük yatırımcıyı kağıda çekmek için gönderilmiş olabilir.

  • 11 Ağustos 2011 20:53

    650,000,000 LOT MALI OLAN ADAM BATMAZ

  • hamsi11 Ağustos 2011 20:11

    kemer coutry de batti muuuu

  • alı11 Ağustos 2011 17:55

    arkadaslar bu tur haberlere itibar etmeyin.sebebini yassamda yayınlamazlar

  • Ali Demir11 Ağustos 2011 13:58

    Şu anda bütün borsacılar zararda bunu kabul etmek lazım insanlar kaybettiklerini toplamaya çalışıyorlar.Artık borsanın dibi güçlenmeye başladı yatay gittikçe güçleniriz.Aslında hızlı bir tepki imkb için iyi değil kademeli olarak yataydan yükseliş kanalına girsek iyi olur.önümüzdeki haftaya kadar önemli bir düşüş yaşamassak yön yukarı teyit edilmiş olur.

  • ege11 Ağustos 2011 13:50

    batan spekuletor kımmmıs kı ısım nıe vermıolar

  • MURAT11 Ağustos 2011 13:05

    BATAR SEVGİLİ FATİH VE DENİZ KARDEŞİM. HATTA BATMAKTANDA BETER OLUR. ÇÜNKÜ KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAAAAAAAAAZ. ÇÜNKÜ BU MANİPLATÖRLER SENDEN BENDEN ÇALDIKLARININ DİYETLERİNİ FAZLASIYLA ÖDEMEK ZORUNDALAR. ALLAH HİÇ KİMSEYE BEDEL ÖDEMEME AYRICALIĞI VERMEMİŞTİR. İNŞALLAH ISLAH OLURLAR. İNŞALLAH KAFALARINI ELLERİNİN ARASINA ALIP DERİN DERİN BİR MUHASEBE YAPARLAR. O ZAMAN BENDE ONLARA HAKKIMI HELAL EDERİM.

  • fatih saylak11 Ağustos 2011 12:35

    para babaları asla batmaz bu haberde pis koku kokuyor,hiç batan trader,spekulatör gördünüz mü?ben hiç görmedim.

  • deniz11 Ağustos 2011 12:07

    asparagas haberdir.... çok belli

  • savcı11 Ağustos 2011 12:05

    Daha önce 10 defa yasak yemiş. Bu da yasağın 10 kez kaltığı anlamına geliyor. Böyle bir adamın değil borsada işlem yapmak, kodesten dışarı adım atmasına izin verilmemesi gerekir. Ama biz güçlü ve gelişen bir ülkeyiz. Sosyal devletin yanı sıra adaleti ilke edinmiş de bir yapımız var. Evet lafa gelince bunlar var fakat Muz Cumhuriyetinde dahi görülemeyecek gelişmeler ve olaylar nedense hep bizde var. Bunlar ne yaparsanız yapın bugün varsa emin olun ki yarın da varolacak. Değişmeyen tek şey onların hep kazanacak bizimse hep kaybedecek olmamız.

  • arabiali11 Ağustos 2011 11:53

    ve bu adamlar hala disarda gezebiliyor ne guzel dimi..ev hanimlarida eslerinin verdikleri 3-5 kurusla borsaya girip bu adamlara kaptirsinlarki milleti daha iyi keklesinler diye.bizim millette keriz kardesim kagit gidiyor diye cikmiyorlar,sanki hergun o kagit cikacak.bir yanda da hak veriyorum adamlara boyle yapiyorlar diye.aza kanaati olmayanlara ders veriyorlar..

  • V11 Ağustos 2011 11:39

    Türkiyede devlet alehinde iki laf söyle 20 yıl ceza alırsın ama masum insanların kanını emen bu vampirlere 1 ay bile vermezler