E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda parlamentosundan Türkiye’ye yaptırım önerisi---

Hollanda parlamentosundan Türkiye’ye yaptırım önerisi

Hollanda parlamentosundan Türkiye’ye yaptırım önerisi
10 Ekim 2019 - 21:57 borsagundem.com

Hollanda parlamentosu, Suriye’nin kuzeyinde dün Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türkiye’ye yönelik yaptırım önerisi sundu

Hollanda Radyo ve Televizyon Şirketi'nin aktardığına göre Suriye’nin kuzeyinde dün Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türkiye’ye yönelik yaptırım önerisi, iktidar koalisyonunun tüm partileri ve muhalif partileri tarafından destek gördü.

Habere göre parlamenterler, Türkiye’nin eylemlerini ‘duyulmamış’, ‘kabul edilemez’, ‘yasadışı’ gibi sözcükler kullanarak sert bir dille eleştirdi. Görüşmeler sırasında milletvekilleri, hükümeti Avrupa bağlamında mali kısıtlamalar gibi karşı önlemler almaya çağırdı.

Bunun üzerine Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sigrid Kaag, hükümetin ‘geniş bir yaptırım yelpazesinin’ üzerinde durduğunu bildirdi. İsveçli bakan aynı zamanda parlamenterlere, ‘yaptırımlara hukuk çerçevesi gerektiği’ için fazla bir şey beklememeleri çağrısında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ11 Ekim 2019 07:57

    İTLER DAİMA ÜRÜYECEKDİR BU KERVAN YÜRÜYÜCEKDİR ALLAH TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN.

  • Çakır10 Ekim 2019 23:43

    Avrupa'nın gerçek yüzü yaptıkları deşifre oluyor paçaları tutuştu nekadar psikopat var ise hapislerden çıkarıp terör örgütlerini büyüttüler az kaldı kapılar açılsın pacaniz ozaman tutusacak

  • Eskici10 Ekim 2019 22:54

    Kapilari acin akp oyu %65

  • Türkyılmaz 10 Ekim 2019 22:48

    Sırada AVRUPA VAR

  • Cem10 Ekim 2019 22:36

    4 milyon Suriyeli mülteciler ne olacak diye sormak lazım bu Hollandalı Lara. Bakacaklar ise gönderelim bir kısmını, hayır dua işlemiş olur lar. Önce bu insanlar için çözüm yaratsinlar. Konuşmaları gereken ilk ve en önemli konu bunlar. Kendi Avrupa Birliği sözleşmesinde ülkesinde savaş çıkan mülteciler kayıtsız şartsız ülkeye kabul edecektir diyor. Niye uygulamıyor sunuz. Kendi kanunlarına bile uymuyor bu Avrupa ülkeleri

  • Bika11 Ekim 2019 08:05

    "Ana muhalefetin başındaki “ben Suriyelileri ülkelerine göndereceğim” demişse, Bolu’daki seçilmiş belediye başkanı “Ben bunlara bir tas çorba vermem” demişse de biz onları da onların eline bırakmadan hükümet olarak valiliklerimiz kanalıyla aynen yedirmeye, içirmeye, giydirmeye devam edeceğiz." R.T. Erdoğan.

  • asena10 Ekim 2019 22:26

    yakında avrupayada gelcez yarım kalan işimiz var hol

  • Harbi10 Ekim 2019 22:04

    Topunuz gelin serefsizler