E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHollanda'dan işsiz gençler için ek ödenek---

Hollanda'dan işsiz gençler için ek ödenek

Hollanda'dan işsiz gençler için ek ödenek
17 Eylül 2013 - 15:23 borsagundem.com

Hollanda ülkedeki genç işsizler için ayırdığı 50 milyon euroya ek olarak yeni bir ödenek çıkarma kararı aldı

Hollanda hükümetinin gençler arasındaki işsizlikle mücadele için ayırdığı 50 milyon Euro'ya ek 30 milyon Euro'luk ödenek çıktı. Bu paranın Avrupa Sosyal Fonu'ndan aktarılacağı açıklandı.
Başbakan Yarımcısı ve Sosyal İşler Bakanı Lodewijk Asscher, fondan aldıkları paranın 4 bin 500 gencin istihdam edilmesi için geliştirilecek projelere aktarılacağını söyledi.
Diğer taraftan Hükümetinin 2014 yılı bütçe tasarını denetleyen Hollanda Devlet Planlama Dairesi (CPB), gelecek yıl alım gücünde ortalama yüzde 0,5 oranında düşüş yaşanacağını, ekonomik büyümenin yüzde 0,5'te kalacağını, bütçe açığının yüzde 3,3'e, işsizlik oranının yüzde 7,5'e yükseleceğini açıkladı.
Hollanda halkının son kemer sıkma politikaları ile iyice bunaldığını söyleyen sivil toplum ve sendikalar önümüzdeki hafta sonundan itibaren hükümetin bu uygulamalarını protesto etmek için sokaklara inmeye hazırlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)