E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiHSBC, 3 hisse için hedef yükseltti---

HSBC, 3 hisse için hedef yükseltti

HSBC, 3 hisse için hedef yükseltti
04 Ekim 2012 - 11:06 borsagundem.com

HSBC, Kardemir, Erdemir ve Koza Altın için hedef fiyatını yükseltti

HSBC, konu ile ilgili raporunda,Kardemir için hedef fiyatını 1.40TL’den 1.45TL’ye, Erdemir için 2.45TL’den 2.75TL’ye, Koza için ise 42TL’den 48TL’ye yükseltirken,hisseler için 'Endeksin Üzerinde Getiri' önerisini koruduklarınıbelirtti.Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"HSBC Altın ve Çelik sektör raporu yayınladı. HSBC sektörde takibinde yer alan hisselerin (Kardemir, Erdemir ve Koza Altın) önümüzdeki yıllar için cazip bir büyüme fırsatını ucuz bir değerleme ile sunduklarına inanıyor. HSBC, Kardemir’in gerek potansiyel büyüme imkanları gerekse de benzerlerine göre oldukça düşük seviyede yer alan değerlemesi ile ön plana çıktığını düşünüyor. Son iki yılda görülen yüksek hisse performansına rağmen sektörde en çok Kardemir’i beğenmeye devam eden HSBC hisse için hedef fiyatını 1.40TL’den 1.45TL’ye yükseltiyor. HSBC, Erdemir için hedef fiyatı 2.45TL’den 2.75TL’ye, Koza için ise 42TL’den 48TL’ye yükseltiyor ve takibindeki tüm hisseler için Endeksin Üzerinde Getiri önerisini koruyor. HSBC değerlemelerinde İndirgenmiş Nakit Akımları Analizi ve Rasyo Kıyaslaması yöntemlerinin ortalamasını kullanıyor ve Global ekonomik şartlarda kötüleşme başta çelik sektörü hisseleri için olmak üzere tüm hisselerin değerlemelerinde en önemli aşağı yönde riski oluşturduğunu düşünüyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)