E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHürriyet'in barına ne oldu?---

Hürriyet'in barına ne oldu?

Hürriyet'in barına ne oldu?
10 Ağustos 2012 - 11:02 borsagundem.com

Hürriyet'te birçok olaya tanık olan barın akıbeti belli oldu

BORSAGUNDEM.COM
Milliyet, Vatan ve Star TV'nin satışının ardından yeniden yapılanma sürecine giren Doğan Grubu'nun amiral gemisi Hürriyet'in akşam 18.00'dan sonra kalbinin attığı bar eski sahiplerine geri döndü.
Doğan Grubu'nun bu yılbaşında 127 milyon 500 bin dolara Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na satışını yaptığı Hürriyet Medya Towers't geçen 20 yılın ardından taşınma filminin de çekildiği bu
süreçte ilginç bir olay da yaşanmış. Kulislerde konuşulduğuna göre Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, taşınma sürecinde Hürriyet'in kurucusu olmaları nedeniyle Simavi Ailesi'ni arayarak, binada onlar için önemi ve değeri olan ne varsa alabileceklerini söyler. Bunun üzerine bir gün gazeteye yanında özel bir mimarla gelen Belma Simavi,20 yıl boyunda birçok tarihi ana şahitlik etmiş, her akşam 18.00'dan sonra Hürriyet'in kalbinin attığı, genel yayın yönetmeninden ofis boyuna kadar tüm çalışanların uğrak yeri olan barı, barın arkasındaki aynalı duvarı, yuvarlak cam masaları ve deri koltukları almış. Yani Hürriyet'in barı bina boşaltılmadan hemen önce ilk sahiplerine geri dönmüş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)