E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivHyundai yine paslandı!---

Hyundai yine paslandı!

Hyundai yine paslandı!
14 Nisan 2012 - 10:38 borsagundem.com

2010 model ve paslanmaya karşı garantili olan Hyundai marka araç paslandı!

BURAK TAŞÇI - FINANSGUNDEM.COM
[email protected]

twitter.com/buraktasci

Türkiye'deki Hyundai kullanıcılarının sorunları bitmek bilmiyor. Kronik sorunların düzeltilememesi, paslanma, mekanik sorunlar, savrulma, LPG uyumsuzluğu, dizelde aşırı yakıt harcama sorunların başında geliyor.
Son günlerde henüz 2 yaşında olan Hyundai marka araçlarda paslanmalar meydana geliyor. Bunun sonucunda servis ya parçayı boyuyor ya da parçayı komple söküp yenisini takıyor. Ancak araçta boya ve değişen olduğu için değer kaybı yaşanıyor. Fabrikadan hatalı boyanan araçlar nedeniyle vatandaşlar mağdur oluyor.
Bir Hyundai Accent Era kullanıcısı aracının 5 yıl mekanik, 6 yıl korozyona karşı garantili olmasına rağmen bütün parçalarında pas meydana gelmiş. Bunu da diğer Hyundai kullanıcılarıyla paylaşmış.
İşte 2010 model Hyundai Accent Era kullanıcısının başına gelenler:
Arkadaşlar 3 ay önce sol arka kapı paslanmadan dolayı değişim oldu. Şu an değişen sol arka kapı haricinde bütün kapılarda, menteşelerde, bagajda, kaputta çürükler meydana geldi. Bugün yetkili servise gittim fotoğraflarını çektiler. Çürükleri kazımak çok zor. Çürük bölgelere zımpara girmiyor, dolayısıyla zımpara macun boya işlemi yapılamıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bütün kapıların değişimini talep ettim. Bilgi vereceklerini belirttiler bilgisi olan varsa yol gösterirse sevinirim.
İŞTE PASLANAN HYUNDAI OTOMOBİL






Hyundaiclubtr

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oldu mu şimdi16 Nisan 2012 11:15

    iyi de eleştiren arkadaşlar, millet keyfinden mi alıyor, parası ona yetiyor, adam 2001 150 bindeki astraya 22 bin tl ya da 96 toyayota 200 binde 16 bin tl istiyor, adama da daha yeni diye hyundai alıyor, bence hyundainin Türkiye'de üretilen araçları böyledir, avrupada satamazlar çünkü, ben hyundai yerinekardeşi olan ithal olan kia yı tercih ettim ve maşallah canavar gibi...

  • bence alfa15 Nisan 2012 22:26

    bende 1999 model alfa romeo var 8 yıl alanya da kaldı 5 yıldırda doğuda toplamda 13 yıldır üzerine kar yağmur yağıyo bir gram pas olmadı biraz pahalı ama hakkını veriyo istediğin viraja gir seni çıkarır.ne kadar para o kadar köfte dememişler boşuna.gaz tenekesine biner sen olacağı o biraz paraya kıyacan çünki içinde can ın ve canlarını taşıyosun .

  • opelci halil15 Nisan 2012 10:51

    4 tekerlekli götürgeçten ne bekliyordunuz?

  • emre15 Nisan 2012 06:49

    ucuz etin yahnisi yinmezmiş.

  • Mehmet doğan14 Nisan 2012 20:03

    Almayın kardeşim zorlamı satıyorlar size hyundaiyi başka markamı yok git toyata al honda al opel al yok,illa kazık yemem lazım diyorsan bilemem!!!!!!

  • pas14 Nisan 2012 15:25

    Tüketiciyi koruma derneklerine gidersen daha kesin ve etkili sonuç aılrsın arkadaşım