E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivHyundai'nin yıldızı Cenevre'de---

Hyundai'nin yıldızı Cenevre'de

Hyundai'nin yıldızı Cenevre'de
25 Şubat 2011 - 14:30 borsagundem.com

Hyundai Cenevre Otomobil Fuarı'nda i40, markanın yeni sloganı "New Possibilities" ile eş zamanlı olarak ilk kez görücüye çıkacak

Hyundai 2011 Cenevre Otomobil Fuarı’ndan hemen önce tamamen yeni modeli i40’ın fotoğraflarını dünya basını ile paylaşmıştı. i40, markanın yeni sloganı “New Thinking. New Possibilities” ile eş zamanlı olarak Cenevre’de ilk kez görücüye çıkacak. Hyundai’deki değişim rüzgarının ilk ipuçlarını veren i40, markanın ulaşılabilir lüks otomobil anlayışı çerçevesinde, “Modern Premium” konseptinin yüzü olacak.
Hyundai i40, markanın Avrupa Pazarı için özel olarak hazırlamış olduğu ilk D Segmenti otomobili. Otomobilin motor seçenekleri, teknolojisi ve donanım seviyesi tamamen Avrupa Pazarı’na uygun olarak geliştirildi. Cenevre’de ilk olarak station versiyonu sergilenecek otomobilin sedan versiyonu ise yılın son çeyreğine doğru satışa çıkacak.
Hyundai’nin en güncel modeli olan i40, Almanya Rüsselsheim’daki Ar-Ge merkezinde geliştirildi. Akıcı Hyundai tasarımına sahip i40, markanın karakteristik altıgen ön dizaynını taşıyor ve bu tasarımı mücevher görünümündeki farlar tamamlıyor. Ön kısımdaki karakteristik çizgiler, akıcı tasarım ile arka kısma kadar uzanarak i40’a göz alıcı bir görünüm kazandırıyor.
Hyundai’nin “Herkes İçin Ulaşılabilir Premium Otomobiller” söylemini doğrular şekilde i40’ın sınıfının çok üzerindeki donanım seviyesi, D Segmentine yeni bir boyut kazandırıyor. Elektrik kontrollü ve ısıtmalı koltuklar, Hyundai i40’da hem ön hem de arka koltuklarda bulunuyor. Isıtmalı direksiyon ve otomatik ön cam buğu çözücüsü ise i40’ın D segmentine kazandırdığı yeni donanımlar.
Modern Premium konsepti, i40’ın motor seçeneklerinde de göze çarpıyor. 1.7 litrelik dizel motor, kilometre başına 113 gramlık karbondioksit gazı salınımı ile sınıfının en çevreci motoru ünvanını hak ediyor. i40’da aynı zamanda 1.6 litrelik benzinli motor seçeneğide sunuluyor. GDI teknolojisine sahip benzinli motor da düşük tüketim değerleri ile dikkat çekiyor.
Hyundai Motor Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı ve COO’su Allan Rushforth, i40 ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ulaşılabilir fiyata daha fazlasını sunmak Hyundai için her zaman geçerli bir anlayış olmuştur. Şimdi bunu “New Thinking. New Possibilities” sloganımız ile pekiştiriyoruz. i40, segmentinde ulaşılabilir fiyata, daha üstün donanımlarla satışa sunulan premium bir otomobil olarak, bizim bu söylemimizi en iyi şekilde doğruluyor. Etkileyici tasarımı, yüksek donanım seviyesi ve segmentine çağ atlatan teknolojisi ile i40, rakiplerinden kolayca ayrılıyor” dedi.
Hyundai i40, Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahneyi markanın 1+2 kapı konseptinde tasarladığı ve yılın ikinci çeyreğinde Avrupa’da satışa sunulacak olan Veloster ile paylaşacak. Aynı zamanda Hyundai, fuarda Curb Konsepti’ni de sergileyecek. Daha önce Dünya Prömiyeri’ni Detroit’te gerçekleştiren her iki model de Avrupa’da ilk kez Cenevre’de sergilenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)