E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaIBM hissesinde düşüş sürebilir---

IBM hissesinde düşüş sürebilir

IBM hissesinde düşüş sürebilir
21 Ekim 2015 - 14:09 borsagundem.com

Warren Buffett'a yarım milyar dolar zarar ettiren IBM hissesinde düşüşün sürebileceği iddia edildi

Dünyanın en zengin ikinci iş adamı Warren Buffett’a yarım milyar dolar zarar ettiren teknoloji devi IBM’in hissesinde daha fazla düşüş yaşanabileceği belirtildi.
 
CNBC kanalının çılgın finansal analist ve sunucularından Jim Cramer, şirketin hissesinde düşüşlerin devam edeceğini yazdı.
 
IBM’in üçüncü çeyrek raporunun beklentilerin altında kalmasıyla şirketin hissesi 6,5 dolar yani yüzde 5 değer kaybetmişti.
 
Cramer, “Wall Street’in önemli şirketinde işler kötüye gidiyor gibi görünüyor. Görebildiğim kadarıyla IBM’in yeni ve daha hızlı büyüme hedefi planı olan iş yapısı, mesela bulut bilişim alanında büyümek istiyorlar, düşüşlerin önüne geçemiyor gibi duruyor” dedi.
 
CNBC kanalında “Mad Money” adlı popüler programı sunan Cramer, özellikle çeyrek verileri ardından IBM hissesinde daha büyük düşüşlerin yaşanmasının şaşırtıcı olmayacağını ifade etti.
 
BUFFETT’A ZARAR ETTİRMİŞTİ

IBM’in en büyük hissedarlarından olan Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett dünkü işlemlerde IBM’deki düşüş nedeniyle 513 milyon dolar zarar etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yerli haber istiyoz22 Ekim 2015 01:26

    iyide banane daha bisten çıkamadık uluslar arası takılamıyoruz bist altın dolar arasında gezip duruyom sen ıbm diyosun

  • MİSİSSİPİ.21 Ekim 2015 21:23

    Aç gözlülüğün sonuda budur.

  • kemal21 Ekim 2015 18:51

    elımde yuklu mıktarda IBM hissesi var ne yapmalıyım? yaptıgınız haber bence gereksız bu sıteyı takıp edıp kac kısı yurt dısı hısse alıp satıyor