E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİbrahim Üzülmez'den şok açıklamalar---

İbrahim Üzülmez'den şok açıklamalar

İbrahim Üzülmez'den şok açıklamalar
17 Şubat 2011 - 10:24 borsagundem.com

Beşiktaş'tan İbrahim Toraman ile kavga ettiği gerekçesiyle gönderilen İbrahim Üzülmez çok özel açıklamalar yaptı

KAVGAM FORMAM İÇİNDİ
"Kaderimde bu da varmış diyerek artık geleceğe bakıyorum. Demek ki bu olayın aile içinde kalmasını istemediler. 11 yıllık formaya veda etmek acı olsa da, arkamda bıraktığım onurlu geçmişimle gurur duyuyorum. Tüm kavgalarım formam içindi"
İbrahim Üzülmez'in telefonu iki gün boyunca kapalıydı. Kendi içine kapanmış, yaşananların hesaplaşmasını yapıyordu. Önceki gün Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte yaptığı basın toplantısında ortaya çıktı. Söyleyeceğini söyledi. Yanında başkan olmasına rağmen sözünü sakınmadı. Ancak saygısını da yitirmediğini gösterdi. Zaten toplantıyı tek başına yapacak olmasına rağmen, Demirören'in son dakikada "Ben de geleyim" teklifini saygısından kabul etti. Ve dün hayata yeniden 'bağlandı' İbrahim kaptan. Diyeceksiniz ki "Artık kaptan mı?" İbrahim Üzülmez dünya döndükçe Beşiktaş'ın kaptanıdır..
BOMBA GİBİYİM
Moralinin bozuk olması ihtimaliyle "Umarın iyisindir kaptan" diyerek söze girdim. "Bomba gibiyim" yanıtını alınca rahatladım. 11 senenin emektarı, yılların kaptanı İbrahim Üzülmez'i bu büyük vefasızlık bile yıkamamıştı çünkü..
Şöyle devam etti kaptan:
"Şu anda ailemle birlikte kahvaltı yapıyorum. Moralim gayet iyi. Bu sabah ailemle birlikte yeni bir geleceğe uyandım. Telefonum susmuyor. Moral vermek için arayanların sayısını unuttum. Demek ki arkamızda iyi hatıralar ve adam gibi bir geçmiş bırakmışız. 11 yılımı bu takıma verdim. Savaşım her zaman formam ve taşıdığım onurlu kaptanlık bandım içindi. Oynadık, mücadele ettik. Ama artık bir şekilde bu olayı da kapatmak gerekiyor."
Kadere isyan edilmeyeceğini vurgulayan İbrahim Üzülmez, "Ben inançlı bir insanım. Kaderimizde bunu da yaşamak varmış. Kendi kişiliğimden şüphem yok. Ben kötü bir adam değilim. Kamuoyunda nasıl bir izlenim oldu bilmiyorum ama kendime baktığım zaman adamlığımla gurur duyuyorum" diye konuştu.
"Bu olay aile içinde kalamaz mıydı?" diye soruyordum kendi kendime.. Aynı soruyu kaptana yönelttim. Cevabı manidardı: "Demek ki aile içinde kalmasını istemediler Ahmet kardeşim."
Ne diyelim..
Yolun açık olsun İbrahim Üzülmez. Nice fırtınalarda gemisini karaya oturtmayan bir kaptan olarak, yolun açık olsun..
AHMET KONANÇ-BUGÜN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)