E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporIcardi için flaş iddia ---

Icardi için flaş iddia

Icardi için flaş iddia
14 Eylül 2024 - 08:44 borsagundem.com

Bu sezon Süper Lig'de üst üste 3. kez şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından transfere yoğunluk vermişti. Galatasaray'da Mauro Icardi için flaş bir iddia gündeme geldi.

Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Yeni yıldızını İstanbul'a getiren sarı-kırmızılı kulüp, Roland Sallai'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Osimhen'i de kadrosuna katan Cimbom'da Mauro Icardi için sürpriz bir talip çıktı.

Sabah'ın haberine göre kadrosuna yıldız isimleri katan Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mauro Icardi için flaş bir iddia gündeme geldi.

Brezilya basınına göre Flamengo, Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi'ye talip oldu.

Brezilya basınından Bola VIP'nin haberine göre; Flamengo, 2025 yılının ocak ayında Icardi ile sözleşme imzalamak istiyor.

OCAK 2025'TE TEKLİF YAPILACAK

Haber detayında, olası bir Icardi transferinin Ocak 2025'te yapılacağı ifade edilirken, Arjantinli futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesinin 2026 yılında sona ereceği de hatırlatıldı.

Galatasaray'da oynadığı 2 sezonda da takımına şampiyonluğu getiren en büyük aktörlerden biri olan Icardi geçtiğimiz sezonda ligin gol kralı olmuştu.

Lige damgasını vuran Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro...

Icardi'den Galatasaray'a kötü haberIcardi'den Galatasaray'a kötü haber

 

Icardi'den Mourinho'ya imalı göndermeIcardi'den Mourinho'ya imalı gönderme

 

Süper Lig'in gol kralı Icardi olduSüper Lig'in gol kralı Icardi oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)