E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİçimizdeki Fransız Galatasaray!---

İçimizdeki Fransız Galatasaray!

İçimizdeki Fransız Galatasaray!
31 Ağustos 2012 - 08:48 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi kuralarının çekiminde Galatasaray, Türkiye'yi temsil edemedi!

Şampiyonlar Ligi kuralarının çekiminde ilginç bir olaya rastlandı. Türkiye'den Galatasaray'ın katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizin bayrağı temsil edilmedi. Türk bayrağı yerine Galatasaray'ın logosunun yanında Fransız bayrağı açıldı. Buna da kuraların çekildiği salonda bulunan Galatasaraylılar müdahale etmedi. Bu durumu farkeden taraftarlar Galatasaray'ı Facebook'ta dalga konusu yaptı.
İŞTE O GÖRÜNTÜ!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tolga19 Mayıs 2013 03:08

    yuh be bu kadar kıskançlık olmaz fenevlilev yine yapmış yapacağını. şampiyonlar ligi nin temasındaki takım isimlerinin yazdığı yerler öyle değil 1 takım isimlerinin yanında ülkelerinin bayrakları değil takımların kendi amblemleri yer alır 2 ve UEFA gibi dünya çapında seçkin bir kurum böyle embesilce bi hata yapmaz bu da 3!

  • Aykut10 Nisan 2013 02:07

    Buna inanacak kadar GALATASARAY düşmanısınız fenevli bir taraftarın yaptığı belli ki KLUJ diye yazılmaz CLUJ diye yazılır. Diye Yazmış Bir Arkadaş Hacı Ntv Spor Kanalı Fenerbahçelimi? Ntvde Çıktı Bu Görüntü Kura Çekilirken. Aynen Böyleydi Gs Bayrağı Yanında Fransa Bayrağı Vardı.

  • CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR!23 Ekim 2012 14:35

    Buna inanacak kadar GALATASARAY düşmanısınız fenevli bir taraftarın yaptığı belli ki KLUJ diye yazılmaz CLUJ diye yazılır.

  • Atila Akgün01 Eylül 2012 21:27

    Kurada başkanları Ünal Aysal vardı,olağandır.Bugün yarın gazeteciler soru yöneltirlersede yine enteresan bir açıklama duyabiliriz.

  • tuti31 Ağustos 2012 11:29

    niye müdahale etsinlerki.yanlış bişey yok :D:D

  • ***31 Ağustos 2012 10:00

    GALATASARAY düşmanı deyince yorumu bile yayınlamaya korkuyorsunuz. İşte bu kadarsınız