E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİki dakika önce öleceğini söyledi ve...---

İki dakika önce öleceğini söyledi ve...

İki dakika önce öleceğini söyledi ve...
15 Ağustos 2013 - 17:22 borsagundem.com

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, annesi Muzaffer Hatipoğlu'nu geçirdiği bir rahatsızlık sonucu kaybetti

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun annesi Muzaffer Hatipoğlu, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti.Muzaffer Hatipoğlu (75) için Ankara'daki Hacı Bayram Veli Cami'nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Nihat Hatipoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına, Başbakan Yardımcı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hatipoğlu, cenaze namazının ardından yaptığı konuşmada, annesinin vefatından iki dakika önce öleceğini söylediğini ve helallik istediğini ifade etti. Hatipoğlu, peygamber ve sahabe aşığı olduğunu söylediği annesine dua ve helallik istedi. Muzaffer Hatipoğlu'nun cenazesi, daha sonra defnedilmek üzere Cebeci Asri Mezarlığı'na götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemalmızıkacı16 Ağustos 2013 14:54

    Yanılmışım. Hasta öleceğini bilir. Ben nihat bildi sandım

  • Cemalmızıkacı15 Ağustos 2013 21:11

    Bırakın böyle safsataları . Gösterrin hastayı doktora(dövülmüş olmayacak) söylesin ne zaman öleceğini hastalığa göre

  • ÇİLEKEŞ YAŞAYAN ölüler.15 Ağustos 2013 20:45

    Sayın hatipoğlu hayatını kaybeden annene allahtan rahmet diler ve geride kalanlarada başsağlığı dilerim senden bir ricam olacak ülkemizin başındaki şu anki yöneticilerinde yapmış oldukları hatalarını mertçe yüzlerine karşı söyemeni isterim bak annenin öleceğini ikidakika önce allah tarafından sana söyletildiysede sende bu ülkede yaşam mücadelesi veren insanların nasıl ezildiklerini neolur TV yonlardan anlat yada erdoğanlan görüşerek yaptığınız birçok şey yalnış onlarayapmı oldukları yalnışları hatırlat belki ozaman herkes huzur bulur.ANNENİN ruhu şaad olsun.ama baştakilerin ölmüşlerinin ruhları ALLAH KATINDA IZDIRAP çeksin.