E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa İki dev ASIC ve OJK'den önemli işbirliği---

İki dev ASIC ve OJK'den önemli işbirliği

 İki dev ASIC ve OJK'den önemli işbirliği
25 Nisan 2017 - 11:17 borsagundem.com

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu ve Endonezyalı mevkidaşı Otoritas Jasa Keuangan'dan fintech işbirliği

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu (ASIC), Endonezya'daki mevkidaşı Otoritas Jasa Keuangan (OJK) ile mali hizmetler alanında yeniliği teşvik etmek için işbirliği anlaşması imzaladığını açıkladı. Melbourne'da imzalanan anlaşma ile, Fintech'de iki düzenleyici arasında bir işbirliği çerçevesi oluşturuldu ve gelişmekte olan piyasa eğilimleri ve yenilik yoluyla ortaya çıkan düzenleyici konular hakkında bilgi paylaşılmasına karar verildi. Güneydoğu Asya'daki en büyük ekonomi olan Endonezya, Fintech'in sigorta ve diğer finansal hizmetler alanındaki gelişimine önemli destek oluyor. ASIC komiseri John Price, anlaşmanın her iki düzenleyici arasındaki teknoloji ve yenilik konusunda uluslararası işbirliğinin kapılarını açtığını söyledi. Price, "Fintech'in ulusal sınırlarla sınırlandırılmaması gerektiğine inanıyoruz. Paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak çok önemli" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)