E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasalarıİki haftalık çıkış yüzde 20'yi aştı---

İki haftalık çıkış yüzde 20'yi aştı

İki haftalık çıkış yüzde 20'yi aştı
07 Mart 2011 - 11:49 borsagundem.com

Önceki hafta yüzde 14,6’lık çıkış sonrasında geçen hafta da yüzde 6,7’lik artış yaşayan petrolde Kuzey Afrika tedirginliği fiyatlanmaya devam diyor

Makro Ekonomik Görünüm: Önceki hafta yaşanan %14,6’lık çıkış sonrasında geçtiğimiz hafta da %6,7’lik artış yaşayan petrolde Kuzey Afrika tedirginliği fiyatlanmaya devam diyor. Geçtiğimiz haftanın genelinde ise 86,8$-104,9$ seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada petrol dolar karşısında yaklaşık %6,71 oranında değer kazandı. Bu hafta, Avrupa Merkez Bankası’nın aylık raporunun yanı sıra ABD perakende satışları ve Michigan Üniversitesi güven endeksi piyasada yakından takip edilecektir..
Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede bekle, orta vadede al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise haftalık bazda düşük kaldığını gözlemliyoruz. Hem sinyallerin karışık konumunda olması hem de piyasaya katılımın zayıf olması nedeniyle temkinli hareketin korunması beklenmelidir.
Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller bekle, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. Düzeltme beklenmelidir.
Seviyeler: Gün içinde 103,2$ ve 102,3$ seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 106,5$ ve 107,5$ direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir. 

ECO YATIRIM PETROL YORUMU

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)