E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiİki kat hızlı internete onay---

İki kat hızlı internete onay

İki kat hızlı internete onay
20 Mayıs 2013 - 17:07 borsagundem.com

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, iki kat hız fırsatı kampanyasını onayladı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türk Telekom Yurtiçi Kiralık Devrelerde İki Kat Hız Fırsatı Kampanyasını onayladı.
BTK'nın internet sitesinde konu ile ilgili şu bilgiler verildi:
"Türk Telekomünikasyon AŞ (Türk Telekom) tarafından 21/03/2013 tarihli ve 645 sayılı yazı ile Kurumumuz onayına sunulan TDM şebekesi üzerinden kiralık devre hizmeti alan müşterilerin devre hızlarının ek ücret ödemeksizin 2 (iki) katına çıkarılmasını öngören kampanya teklifine ilişkin olarak  İşletmecilerin ve son kullanıcıların makul bir ücret karşılığında elektronik haberleşme şebeke, altyapı ve hizmetlerinden yararlanması, Tüketici menfaatlerinin gözetilmesi,  Hizmetin kullanımının teşvik edilmesi yönüyle elektronik haberleşme hizmetleri arzı ve yeni yatırımların özendirilmesi, Kampanyanın hem perakende hem de toptan seviyede sunulması, hususları göz önünde bulundurularak, kampanya teklifi kapsamında yer alan perakende uygulama, Tarife Yönetmeliği’nin 8’inci maddesi kapsamında değerlendirilmek üzere, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun 13, 14 ve 20’nci maddeleri, Erişim ve Arabağlantı Yönetmeliği’nin 5 ve 12’nci maddeleri ve ilgili diğer mevzuat kapsamında Ek’te yer alan kampanya uygulama esaslarının onaylanması, Onaylanan kampanyanın 3 (üç) iş günü içinde Türk Telekom’un internet sayfasında yayımlanması hususlarına karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 20 Mayıs 2013 17:51

    2 kat hız demek :))) 4 gb sınırlı yad a5 yd a6 gb sınırlı vede sozleşmeli abonelerın, yenılenen bilgisayarları ile hızlı veri akışı demek.. buda oluyorki , eni abone alamıyorsan, sozleşmeli sabıt fiyatlı abonının kota geçmesini sağla :D boylece yeni gelir cebinde...hız artıyor ise, bu sınırlı olan 4 gb yada 8 gb kotayıda çoğaltın artık bi zahmet... ??? bendeki bilgisayar 51mb iken şimdi 6 gb oldu... ama yazlıkdaki kota 4 gb ee hızde gelınce... faturam şişecek belli ki :D